Hogy hozzam fel a donorsperma lehetőségét?
Én nem vállalnék donortól gyereket.
Ha kiderülne, hogy a férjem meddő, akkor örökbe fogadnánk. Neki nagyon fontos, hogy legyen vér szerinti gyereke, de ilyen esetben ezt is vállalná, hogy lehessen gyerekünk. A spermadonor mindkettőnk számára teljesen elképzelhetetlen. Nem azért mert a gyereket nem szeretnénk meg, hanem eleve nem vágnánk bele ilyen módon.
Azt írtad az örökbefogadás minimum 2 év. Nem vagyok annyira jártas benne, de a spermadonor intézése is lehet legalább ennyi időt vesz igénybe. Gondolom nem úgy működik, hogy ma kitalálom és holnap megyek és sikerült is.
Én a helyetekben elindítanám az örökbefogadást és közben esetleg intézném a donort is ha mindketten benne vagytok. Mert a várakozás alatt még meggondolhatjátok magatokat örökbefogadás ügyben, de legalább hasznosan telik az idő, nem üres várakozással.
Egyébként az örökbefogadott babákat is lehet szoptatni megfelelő módszerrel. :)
Ismeretlen donortól nem tenném.
De ha van családtag, aki hajlandó adni, az egész más. Van-e testvére a férjednek, vagy legalább unokatestvére?
Mert akkor biztosan tudnátok a származást, az elképzelhető problémákat, mindent.
DE ezer százalékra ki kéne vizsgáltatni előtte.
Az idegen donor sperma nem jó lehetőség a gyereknek.
Hát, akkor mit mondjak; ki lehet próbálni a "családon belül marad" lehetőséget, mint régen, amikor még nem voltak ipari lehetőségek, csak háztájiak.
Akiknek állatai vannak, tud konkrét ötletet is adni, biztos.
DE, csak ha minden véglegesen kizárt a férjtől.
Sziasztok!
Remélem olvassa még vki.
Sajnos mi is ebben a helyzetben vagyunk. :( 5 lombik 2 vetélés. Most már 0 sperma.
Donorsperma kell.
Remélem kérdező te jobban állsz.
Tudnátok nekem adni esetleg elérhetőséget, akár privátban is.
Nagyon köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!