Hogy hozzam fel a donorsperma lehetőségét?
Én sehogy nem hoznám fel. Nekem tőle kellett gyerek, nem csak egy gyerek kellett. És ő is így van vele. Nem gyereket akart, hanem az én gyerekemet, a közös gyerekünket. Biztos, hogy nem ment volna ebbe bele (de én se).
Te neked kell ismerned a férjedet, hogy neki mi a fontosabb.
Nincs jó ideje donor itthon.
Egyébként Te nem tőle szerettél volna gyereket? Gondolod, hogy más gyerekét szeretné nevelni? Biopszia volt már, vagy nem is lehet?
Egyszerűen csak hozd fel neki.. Mi megbeszéltünk a párommal minden fontos kérdést még a 2. 3. randin. Közte azt is, hogy szeretnénk-e házasságot, mik az elképzeléseink, és a gyerektémát is. Szeretnénk-e egyáltalán, és mi történik ha nem lehet saját. Ha egyáltalán nem lehetne saját, akkor örökbefogadás. Ez nem kérdés. Mindenképpen szeretnénk gyereket és ha nem megy másként, akkor örökbefogadás. Ami azt illeti, ezt a párom hozta fel. (Ő a férfi.)
Szóval egyszerűen csak mondd el, hogy te szeretnél vele ugyanúgy gyereket nevelni és mondd el, hogy mik a lehetőségek, amikről tudsz.
Viszont adnék még neki egy kis időt. Néhány hetet, hogy kicsit feldolgozhassa ezt magában. Ne támadd még le.
Mi átbeszéltük ennek lehetőségét, még mielőtt belevágtunk a babaprojektbe. Mi az örökbefogadást választottuk volna.
Nekünk összejött, de két baráti házaspár most ebben a cipőben van.
Újszülöttet is örökbe lehet fogadni, nem tudom honnan veszed ezt a 10 hónapot.
Alapítványok tömege foglalkozik ezzel. El kell végezni tanfolyamokat, megnézik a lakókörnyezet alkalmasságát, aztán ha minden készen áll, várólistára kerültök.
Ha esetleg félromát is fogadnátok, akkor nagyon hamar lehet babát kapni.
Én a magam részéről biztos nem akarnám egy "idegen férfi" gyerekét kihordani, az örökbefogadás szerintem teljesen más, ott egyik szülő sem lesz vér szerinti.
3as vagyok.
De az örökbefogadottat nem te szülöd mástól, persze ezt is nehéz elfogadni. Nem tudom miért kell lepontozni. Aki pontoz tudja egyáltalán miről van itt szó?
Párom azoospermiás így én tudom. Nekünk szerencsére végül biopsziával sikerült de csak egy. Persze ezért is hálásak vagyunk. 9 lombikon voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!