Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyire nehéz teherbe esni...

Mennyire nehéz teherbe esni PCOS mellett?

Figyelt kérdés
2 éve már próbálkozunk a párommal és tavaly év végén mikor egyáltalán nem akart megjönni kiderült hogy PCOS-em van és a cukrommal sincs teljesen minden rendben, de az még nem olyan vészes hála istennek. Kaptam gyógyszert, ajánlott vitaminokat, diétát, edzést. Egyszer meg is volt szépen ahogy elkezdtem mindent, de azóta megint nem. Most azokhoz szól a kérdésem akik esetleg már túlmentek ezen, hogy mik azok amik nektek beváltak, vagy ez tényleg ennyire reménytelen és soha nem lesz normális ciklusom és nem lesz normális úton gyermekem? Nagyon elvagyok keseredve sajnos és nagyon kikészít már ez lelkileg.

ma 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Endokrinológus segített és lombik.
ma 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Semennyire illetve nem mindenkinek nehéz. Barátnőm pcos, nem akart sosem gyereket, mégis van egy 5 éves lánya :(
ma 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem PCOS-m volt, egy ideig ciszták voltak a petefészkemben is, bár azok felszívódtak idővel. Elég rendszertelen ciklussal, volt hogy 2 -3 hónapig meg se jött.. amikor meg megjött akkor össze-vissza, volt hogy 40 napra, s volt mikor 27...

+PM alulműködés..

Nőgyógyászom javaslatára a barátcserjét kezdtem el szedni a ciklusomra, és csodával határos módon 2. Próbálkozás hónapban sikerült a baba.. (most 32 hetes vagyok) nem tudom ez közrejátszott-e, de én magam is nagyon meglepődtem..

korábban előző kapcsolatomban is próbálkoztunk és akkor nem sikerült baba 8-9 hónap alatt.

ma 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A PCOSnek azért van egy kritérium rendszere. Nagyon sokan azonosítják magukat PCOS-esnek (és nem PCOSnak!), akik hivatalosan nem is azok, mert nem felelnek meg a rotterdami feltételeknek.
ma 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyire szigorúan tartod az előírt ch tiédát? Van akinek 1 év is kell mire rendeződik a szervezete szigorú diéta mellett.
ma 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!