Szoptatás mellett nehéz/könnyű/hülyeség teherbe esni?
Figyelt kérdés
Lassan 20 hónapos kislányom még szopik, de most már szeretnénk még egy babát. 37 éves vagyok,12 éves nagyfiúval és a kislány előtti 2 spontán vetéléssel..Szóval nem akarnám húzni nagyon az időt... Tablettát szedtem idáig, most kb. 2 hónapja nem szedek. Mestruációm nem nagyon van. Mi a véleményetek, tapasztalatotok?2010. máj. 7. 16:02
1/3 anonim válasza:
Aki nem akar, teherbe esik a 3 hónapos gyerek mellett, aki szeretne, még szopi abbahagyása után is csak nehezen...Murphy. Valószínű kell még egy kis idő, hogy beálljon a ciklusod. Ha nem akarsz sokáig várni, szerintem menj el orvoshoz, talán megnézi a hormonjaidat, hogy van-e peteérésed stb.
2/3 anonim válasza:
Vegyél gyógyszertárban Agnucaston tablettát, azt teljesen rendbeteszi/meghozza a menstruációd, pontosan beállítja, és gyönyörű peteérést csinál. Tapasztalat.
3/3 anonim válasza:
Én a szülés után spirált rakattam fel. Háromszor volt menstruációm szoptatás mellett, de az is össze-vissza. Ennek ellenére 9,5 hónapos volt a lányom, amikor kiderült, hogy ketteske beköltözött a pocakomba. Szerintem én vagyok a legjobb példa arra, hogy akár van spirálod, akár szoptatsz, akár rendetlen a menstruációd, ha jönni akar egy baba, akkor jön.
Azt viszont tudnod kell, hogy a terhesség melletti szoptatásról eléggé megoszlanak az orvosok véleménye, de én a te helyedben (elsősorban a két spontán vetélés miatt), előbb elválasztanám a kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!