Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás mellett nehéz...

Szoptatás mellett nehéz teherbe esni? Nagyon szeretnék még egy babát, hamar.

Figyelt kérdés
Az elsőre 3 évet vártunk, most 8 hetes. És annyira jó lenne megint terhesnek lenni (bár időnk sincs sajnos "gyártásba kezdeni" a férjemmel):
2011. jan. 23. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

8 hetes baba mellett Te megint terhes szeretnél lenni??? :)

Aranyos vagy,és bátor!Én ugyan még várnék,de egyébként nem olyan nagyon nehéz teherbe esni szoptatás alatt.

2011. jan. 23. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatás alatt is teherbe eshetsz. Én is imádtam azt a 9 hónapot, így megértelek.

Azért egy fél évet várjatok, mert a méhednek és a szervezetednek regenerálódnia kell, hogy a picur majd mindent megkaphasson!

Sok sikert!

11 hetes kismama :)

2011. jan. 23. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
szia!Szerintem semmi esetre se vállalj még újabb gyereket.Még csak 8 hetes a babád.1 év körüli lenne,mikor megszületne a második.Lenne energiád ellátni a picit és rohangálni a kicsi után?Szerintem nagy merészség bevállalni ilyen kis különbséggel gyereket.Nekem 5 éves a lányom,de még mindig nem szeretnék 2.babát,pedig egyszer szeretnék majd neki tesót,de nem most!Gondold át ezt a dolgot többször is,szerintem nem feltétlenül jó,ha az egyik gyerek kicsi,a másik meg pici.
2011. jan. 23. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
6 hónap után jött meg először szoptatás mellet,7.-be már nem:-) én is megértelek,imádom őket.Mi sem kezdtünk gyártásba,félidő körül egyszer együtt voltunk:-)
2011. jan. 23. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy 5 hónapos, igény szerint szoptatott baba mellett simán sikerült. Nem is terveztük...
2011. jan. 23. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, én is éreztem akkor még ilyet. Visszavágyod a pocakosságod. De aztán nekem is, és másoknak is elmúlt. Sőt. Az én kislányom most fél éves, mostanra érzem azt, hogy talán-talán megérett a szervezetem arra, hogy jöhetne mégegy, ha becsúszna. De az agyam viszont azt diktálja, hogy még ne! Hagy élvezzem ki én is a babázást, és a kislányom is. Utána már nem lenne így. Mindig jár a lába, rúgkapál, akkor meg ha pocakos lennék, soha nem érhetne a közelembe? Na, többek között ezért várok még. Meg azért, mert nagyon cicifüggő a drágám, és azt akarom, hogy ameddig akar, addig szopizzon.
2011. jan. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!