Anyukák, akik szoptatás ideje alatt estetek teherbe - amennyiben van ilyen köztetek - mit érzetetek? Milyen érzésetek volt, amiből arra következtettetek, hogy babát vártok?
Mik voltak a jelek, volt méhösszehúzódásotok pl?
Szeretném, ha csak és kizárólag olyanok írnának, akikkel ez előfordult, a "Szoptatás alatt nem lehet teherbe esni.." kezdetű okoskodásokból nem kérek, bocsi.
Köszi.
Szia.
szoptatás alatt teherbe lehet esni, nekem sikerült, jelentem 4 hós baba és kizárólagos szoptatás mellett.
a jele nálam annyi volt mindössze, hogy a már újra rendszeres menstruációm késett.(2 hónap után jött meg szülés után, és utána 30 napra újra, aztán pedig nem...)
semmi méhösszehúzódás, görcs, vérzés, csak aztán, pár hét múlva a (nálam) szokásos hányinger, fáradtság, levetrség.
hozzáteszem a 4 hónap alatt 2szer voltunk együtt és ebből 1szer védekezés nálkül, csak hát egy is elég...:-)
így most szeretettel várjuk a meglepetéstesót. az egyetlen ami elszomorít, hogy el kellett választanom a lányomat 7 hónapos korában, mert egyszerűen nem bírtam fizikailag a terhességet, a szoptatást, és az örökmozgó utáni állandó rohangálást. így már nem szopizik a babám sajnos.
üdv;18 hetes km
Anya teherbe esett(2 bátyám van 13 hónap van köztük:))..
Megkérdeztem, ő most mesélte el, leírom neked:))
Amikor észrevette akkor hányingere volt, szédült, másra nagyon nem emlékszik, de nem volt meg neki az első baba után, amikor terhes lett, a nagyobbik tesóm nem fogadta el az anyatejet, sem mellből, sem cumisüvegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!