PCOS mellett nehéz lesz így teherbe esnem?
1 hete derült ki, hogy PCO-s vagyok, viszont a mensim minden hónapban megjön és peteérésem is van. A ciszták viszont ott vannak...IR vizsgálatom folyamatban van. Januártól állunk rá a babatémára.
Félek, hogy nehéz lesz teherbe esnem, van okom aggódni?
Szia! Engem hosszúő ideig, 2 évig félrekezeltek küldözgettek, várattak az sztk-ban.
Aztán elmentem magánklinikára a Mens mentisbe.
Rögtön diagnosztizálták a PCO+IR-t, nekem nosmális ciklusom sem volt. Kaptam gyógyszert+ diétáztam és már az első hónaptól egyre jobb ciklusaim lettek. Nekem sajnos más bajaim is voltak, meg a páromnak is. És még így is a diagnózistól és kezelés megkezdésétől számított 6. hónapban megfogant a kicsi.
Most vagyok 19+3
Minden jót!!
MensMentisben 10 hónap kezelés. Utána elkezdtünk próbálkozni, első hónapban sikerrel jártunk :)
Eseménytelen terhesség volt, minden tökéletes :)
Nem kell elkeseredni, simán lesz babád! :)
Szia!
A mens mentis egy nagyon jó dokikkal ellátott magánklinika saját laborral, ahol mindig odafigyelnek rád. Ha egyszer bejutsz (az első időpontra én sokat vártam), gyorsan megy minden, rövid időn belül kapsz időpontot a laborra, még aznap elküldik e-mailben az eredményt, és ha már voltál ott, kérhetsz e-mail konzultációt. A lényeg majdnem lemaradt : kifejezetten a PCOS-okra specializálódtak, mindent tudnak erről a betegségről, és az ország legjobb endokrinológusa dolgozik ott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!