Lehet, nem tőlem terhes a feleségem? Az orvos szerint csak lombikkal lenne lehetséges.
3 éve próbálkozunk, sajnos velem van a baj. Kétszer volt spermiogram vizsgálatom.
Mennyiség 6,5, illetve 9,2 ml, sűrűség 5,5, illetve 7 millió/ml, összspermiumszám 35,75, illetve 64,4 millió, motilitás 2 százalék mindkét esetben.
Az andrológus szerint lombikkal lehet csak gyerekem.
Javasolta a profertil szedését, amit szedtem kb 1 hónapot.
A feleségem lassan 2 hónapos terhes. Nem tudom kiverni a fejemből, mit mondott az orvos, és van egy olyan félelmem, hogy nem én vagyok a gyerek apja, hogy a feleségem megcsalt, hogy anya lehessen.
Lehetséges, hogy ilyen rossz eredménnyel sikerült teherbe ejtenem, és feleslegesen aggódom?
Én is ismerek olyat akinek elvileg csak lombikkal sikerülhetett volna (természetes úton nagyon kicsi esélyt adtak rá), mire belevágtak volna terhes lett természetes úton. Ott a lánnyal volt gond.
Attól, hogy valamire kicsi esélyt adnak még nem jelenti azt, hogy lehetetlen
Ha a feleséged lennék,és meglátnám ezt a kérdést terhesen, úgy elhagynálak, hogy még a gyereket se láthatnád. Úgy elmennék a világba. Az biztos.
Ha meg is csalt, itt kell kérdezni? Ülj le vele,és kérdezz rá szemtől szemben!
Ja, hogy azt nem mered!..
"Az andrológus szerint lombikkal lehet csak gyerekem."
Az orvosok hajlamosak végletesen fogalmazni.
Lottóötösre mennyi az esély? Aztán mégis összejön néhány embernek.
Egyébként te kinéznéd a feleségedből, hogy megcsaljon?
Kolléganőmtől azért vált el a férje, mert ugyan nem akartak gyereket, és a férje vazektómiát is csináltatott, de mégis terhes lett. Miután nem számítottak terhességre, és nem voltak rosszullétei, azt hitték, csak simán hízik. Mire orvoshoz ment, már nem lehetett elvetetni, és a férj még a gyerek születése előtt beadta a válópert, merthogy a gyerek tuti nem az övé, a vazektómia miatt. A bíróság ennek helyt adott, és nagyon gyorsan kimondta a válást (a kolléganő pedig tudta, hogy nem csalta meg a férjét, de ekkora bizalmatlanság után nem is akart vele együttmaradni).
A kolléganőm tervezett bosszút, és amikor a gyerek megszületett, egy hét múlva beperelte tartásdíjért. Az apa dns vizsgálattal akarta bizonyitani, hogy nem ő az apa (a vérvizsgálat nem ad 100%-os biztos eredményt), és abban egyeztek meg, hogy a vesztes fizeti a vizsgálat eredményét. A DNS vizsgálat teljes, 100%-os egyezést adott az apaságot illetően. A volt férj most könyörög, hogy kezdjék újra, de a kolléganő nem egyezik bele, sőt, elérte, hogy az apának csak felügyelettel lehet láthatási joga (a kisfiú még csak 2 éves, és kb soha nem látta az apját előtte, fél tőle, mert gyakorlatilag idegen a számára, stb.)
Ennyit arról, hogy mennyire biztos, hogy te csak lombikkal tudsz apa lenni. És ennek fényében gyanúsítgatsd a feleségedet. Én is elválnék egy ilyentől, mint te, és a kolléganőm véleményét is maximálisan támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!