Lehet, nem tőlem terhes a feleségem? Az orvos szerint csak lombikkal lenne lehetséges.

Figyelt kérdés

3 éve próbálkozunk, sajnos velem van a baj. Kétszer volt spermiogram vizsgálatom.

Mennyiség 6,5, illetve 9,2 ml, sűrűség 5,5, illetve 7 millió/ml, összspermiumszám 35,75, illetve 64,4 millió, motilitás 2 százalék mindkét esetben.

Az andrológus szerint lombikkal lehet csak gyerekem.

Javasolta a profertil szedését, amit szedtem kb 1 hónapot.

A feleségem lassan 2 hónapos terhes. Nem tudom kiverni a fejemből, mit mondott az orvos, és van egy olyan félelmem, hogy nem én vagyok a gyerek apja, hogy a feleségem megcsalt, hogy anya lehessen.

Lehetséges, hogy ilyen rossz eredménnyel sikerült teherbe ejtenem, és feleslegesen aggódom?

tegnap 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak csodák. Több nőt is ismerek, kinek azt mondták kb esélytelen, hogy gyereke legyen. Aztán mégis váratlanul összejött. :) Szerintem ne vádold meg őt ilyennel.
tegnap 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Igen, lehetséges. Az orvosok nagy hülyeségeket képesek beszélni. A teherbeeséshez egyetlen petesejt és egyetlen spermium kell csak, hát éppen találkoztak. Ennyi.
tegnap 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindent meg kell beszélni, értelmesen, mindenféle rágalom nélkül. Egyébként valami oka van hogy gyanakszol. Volt már megcsalás korábban is?
tegnap 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek olyat akinek elvileg csak lombikkal sikerülhetett volna (természetes úton nagyon kicsi esélyt adtak rá), mire belevágtak volna terhes lett természetes úton. Ott a lánnyal volt gond.

Attól, hogy valamire kicsi esélyt adnak még nem jelenti azt, hogy lehetetlen

tegnap 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ott nagy baj van a kapcsolattal, ahol ez akár gondolati síkon is felmerül…. Biztos kell az a gyerek?
tegnap 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Ha a feleséged lennék,és meglátnám ezt a kérdést terhesen, úgy elhagynálak, hogy még a gyereket se láthatnád. Úgy elmennék a világba. Az biztos.

Ha meg is csalt, itt kell kérdezni? Ülj le vele,és kérdezz rá szemtől szemben!

Ja, hogy azt nem mered!..

tegnap 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az andrológus szerint lombikkal lehet csak gyerekem."

Az orvosok hajlamosak végletesen fogalmazni.

Lottóötösre mennyi az esély? Aztán mégis összejön néhány embernek.

Egyébként te kinéznéd a feleségedből, hogy megcsaljon?

tegnap 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valamiert ez felmerult benned. Csak nem te csaltad mar meg korabban is? :)
tegnap 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Kolléganőmtől azért vált el a férje, mert ugyan nem akartak gyereket, és a férje vazektómiát is csináltatott, de mégis terhes lett. Miután nem számítottak terhességre, és nem voltak rosszullétei, azt hitték, csak simán hízik. Mire orvoshoz ment, már nem lehetett elvetetni, és a férj még a gyerek születése előtt beadta a válópert, merthogy a gyerek tuti nem az övé, a vazektómia miatt. A bíróság ennek helyt adott, és nagyon gyorsan kimondta a válást (a kolléganő pedig tudta, hogy nem csalta meg a férjét, de ekkora bizalmatlanság után nem is akart vele együttmaradni).

A kolléganőm tervezett bosszút, és amikor a gyerek megszületett, egy hét múlva beperelte tartásdíjért. Az apa dns vizsgálattal akarta bizonyitani, hogy nem ő az apa (a vérvizsgálat nem ad 100%-os biztos eredményt), és abban egyeztek meg, hogy a vesztes fizeti a vizsgálat eredményét. A DNS vizsgálat teljes, 100%-os egyezést adott az apaságot illetően. A volt férj most könyörög, hogy kezdjék újra, de a kolléganő nem egyezik bele, sőt, elérte, hogy az apának csak felügyelettel lehet láthatási joga (a kisfiú még csak 2 éves, és kb soha nem látta az apját előtte, fél tőle, mert gyakorlatilag idegen a számára, stb.)

Ennyit arról, hogy mennyire biztos, hogy te csak lombikkal tudsz apa lenni. És ennek fényében gyanúsítgatsd a feleségedet. Én is elválnék egy ilyentől, mint te, és a kolléganőm véleményét is maximálisan támogatom.

ma 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!