Lehet, nem tőlem terhes a feleségem? Az orvos szerint csak lombikkal lenne lehetséges.

Figyelt kérdés

3 éve próbálkozunk, sajnos velem van a baj. Kétszer volt spermiogram vizsgálatom.

Mennyiség 6,5, illetve 9,2 ml, sűrűség 5,5, illetve 7 millió/ml, összspermiumszám 35,75, illetve 64,4 millió, motilitás 2 százalék mindkét esetben.

Az andrológus szerint lombikkal lehet csak gyerekem.

Javasolta a profertil szedését, amit szedtem kb 1 hónapot.

A feleségem lassan 2 hónapos terhes. Nem tudom kiverni a fejemből, mit mondott az orvos, és van egy olyan félelmem, hogy nem én vagyok a gyerek apja, hogy a feleségem megcsalt, hogy anya lehessen.

Lehetséges, hogy ilyen rossz eredménnyel sikerült teherbe ejtenem, és feleslegesen aggódom?

febr. 8. 21:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
51%

9

Szép történetét, kár hogy kamu.

1. Magyarországon nem kell indok a váláshoz azon kívül, hogy nem akar már a házasságban élni, így a "A bíróság ennek helyt adott, és nagyon gyorsan kimondta a válást" marhasag.

2. "...és abban egyeztek meg, hogy a vesztes fizeti a vizsgálat eredményét" - Ebben nem kell megegyezni, ez a torveny: a vesztes fizeti a per minden költségét.

3. A felugyelt lathatasnak igen komoly feltételei vannak, az "elérte " konkrétan hihetetlen.

A történeted koncepciója oké, de máskor figyelj rá, hogy ne írj ekkora baromságokat mellé.

febr. 9. 05:41
 12/47 A kérdező kommentje:

Látom, magamra haragítottam sok embert. Gyanítom, hogy nőkről van szó...

Lehet, hogy nem szép dolog gyanakodni, de nőként könnyű ám erről nyilatkozni. Nőként mindig biztos, hogy te vagy a gyerek anyja, férfiként meg csak a bizalom marad... Sok esetben pedig kiderül, hogy a férfi nem a saját gyerekét/gyerekeit nevelte éveken keresztül. Ilyen helyzetbe nő soha nem kerülhet. Kivéve persze, ha a gyerekeket kicserélik a szülőszobán.

Egyébként eddig nem gondoltam, hogy félreléphet, de korábban csaltak már meg, úgyhogy ezért is vagyok gyanakvó, főleg az eredményeim miatt.

febr. 9. 07:22
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

összspermiumszám 35,75, illetve 64,4 millió,

Hát 1 célba ért.

febr. 9. 07:33
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöknek 1 milliós összspermiumszámból jött végül spontán össze évek után.. Nincs lehetetlen.
febr. 9. 07:37
 15/47 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is átfutna ez a gondolat a fejemben ilyen körülmények mellett. DNS vizsgálat sértheti a feleséged, ezért nem javaslom (ugyanakkor létezett már olyan a világon, hogy a nő se tudta hogy nem a férje mintájával lett megtermékenyítve, hanem az elmebeteg orvoséval, de nekem úgy jött le, hogy ti még nem vettetek részt még semmilyen beavatkozásban). Legkésőbb, ha megszületik vagy kicsit később, ki fog derülni hasonlít-e. Ezt nehezíti, ha anyuka klónja lesz a gyermek. Én olyan 3 hónaposan kezdtem el látni, hogy kire hasonlíthat, de a mi gyerekünk nagyon vegyes lett.

Esetleg még az jutott eszembe - habár tudom ez sokaknak nem tetszene- hogy titokban csináltatni egy dns vizsgálatot, hogy megnyugtasd a lelked, de ne bántsd meg a feleségedet. Otthon könnyen tudsz majd mintát szerezni hozzá. Nyilván nem a legőszintébb megoldás, de azt gondolom a gyerek érdeke az, hogy az apa ne gyanakodva nézzen rá egész életében esetleg emiatt érzelmileg távol maradjanak egymástól, megmérgezze a szeretetkapcsolatot stb.

A gyerek megérdemli hogy az apja 100%-ban minden gondolatával szeresse és támogassa.

febr. 9. 07:44
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyant, akinek az első két terhessége lombik, majd egy spontán.
febr. 9. 07:54
 17/47 anonim ***** válasza:
61%

A bíróság ennek helyt adott, és nagyon gyorsan kimondta a válást

Semminek nem ad helyt egy válóperben

febr. 9. 07:56
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Siman lehet. Nekem is volt egy kolleganom,akinek az 1.gyerek lombik volt a ferj kozel 0 spermiumszama miatt. Aztan wgyszer csak hanyingere lett,poz.teszt, hivta az orvost,nem hitte el neki, a doki szerint keptelenseg,tudta h a ferjnek milyen eredmenyei vannak. Aztan megis sikerult spontan. Eleg 1 db spermium a tobb ezerbol is. Nem hogy milliobol. :)
febr. 9. 08:04
 19/47 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, mi a szomorú?

Hogy normális férj első gondolata nem az lenne, hogy tuti megcsalt, hanem az, hogy megtörtént a csoda. Nyilván ez nem zárja ki, hogy egyszer majd agyaljon, de aki ennyire bizalmatlan pötsch, mint te, annak nem tudom, miért akar bárki szülni

febr. 9. 08:07
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

A profertil valakinél használ, és valakinél nem. Nálad úgy néz ki használt, inkább örülni kellene.

Nálunk csak rontott a férjem értékein. Az idő sürgetett, mert már az első lelete is olyan volt, hogy azt mondták, várhatunk a csodára, csak kifutunk az időből, 2 sikertelen lombik után újabb vizsgálatok jöttek, addigra az értékei közelítettek a nullához, így nekünk donorral lett kisbabánk. Nem lehet természetes úton gyermekünk, de mi is bíztunk benne, hogy olyan csoda történik velünk, mint másokkal, hogy nem lehet, aztán mégis, nálatok ilyen csoda történt. Ez teljesen elképzelhető, ha teljesen lehetetlen lett volna, nem írják fel neked a profertilt. (A férjemnek is akkor még volt esély, hogy lombikkal még sikerülhet).

febr. 9. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!