Petesejt donorra lesz szukségem vélhetöen. Hogy működik ez?
11!
Próbáltam vele megertetni, hogy akár le is csukhatjak azért, amit tervez.
Utolsó!
Azt várható el a gyerektől, amit te magadtól. Az ellenőrző ugyanolyan okirat, mint ez a nyilatkozat.
Én kívánom, hogy sikerüljön, hogy legyen gyereked. Nem ezzel volt a problémám, hanem a hozzaallasoddal. Hogy is írtad? Üres a bűnügyi listám? Ez az, ami annyira zavar, ez a "kinemxarjale" hozzaallas. A nem mindig véletlen, hogy valakinek nem lehet gyereke hozzaszolasom pedig egyértelműen a kérdezonek szántam, az idióta, ablakon kiugrós peldajara
Nem nagyon bírom szó nélkül hagyni..Szóval, azért szerintem bűn, és bűn között is van különbség..okirat, és okirat közt is van különbség..Nekünk donospermával lett babánk, amit most teljesen megbonyolítottak..Jelen állás szerint ha a férfinak nem lehet gyermeke, gyakorlatilag bezárul a kör..Csak az örökbefogadás marad..Ezt azért írom le mert ha nekünk nincs ilyen hatalmas szerencsénk, akkor azt tettem volna, hogy besétálok egy erkölcstelen férfival akinek fizettem volna hogy azt hazudja hogy az élettársam, és összehozattam volna egy babát..Hogy ezt miért írom le??Csak mert nem érdekel semmilyen törvény ha erről van szó..Az Anyaságról..Olyan meg aki nem tudja milyen pokoli nehéz is ez az egész herce hurca, ne jöjjön paragrafusokkal, mert közel sincs egy súlyba ez meg egy banki kölcsön esetében tanúsított okirat hamisítás..
Arról meg hogy kinek miért szánta ezt az élet, itt gykn olvastam egy nagyon kedves történetet..Mikor egy falut elönt a víz..Minden víz alá kerül, mindenki menekül..A helyi pap egy faágba kapaszkodik, mert várja hogy a jó isten segítsen neki..Három csónak megy el mellette, segíteni is akarnak rajta, de ő csak vár, hogy hitt egész életében, és gondolta hogy isten majd segít..Aztán leesik, és meghal..Felkerül a menyországba, és ott megkérdezi a Nagygőnököt hogy miért nem mentette meg..Erre isten kérdőn néz rá..:Én nem mentettelek???Hisz küldtem három csónakot..
Nos Nekünk így kell nézni a kiskapukra..Szent célért küzdünk, büntessék azokat akik eldobják maguktól a gyermeket, ne minket..Bocsi ha hosszú lett..Sok sikert kérdező..
köszönöm,én is így gondolom.
Egyébként meg a szomszéd országokban ez teljesen legális,csak sokkal többe kerul ott megcsiáltatni.bocs,ha nem fizetek ki másfél millát azért,hogy a rendes birkák maguk közé fogadjanak,és egyutt bégethessek a nyájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!