Burnee kérdése:
Hauck Malibu Xl, Graco Evo Trio vagy Lorelli Luna? Ezekről a babakocsikról érdeklne vélemény! Ti melyikt vennétek? Amit tudni kell: városi használat, emeletre cipelés lift nélkül, pici anyuka, magas apuka, vélhetően nagy baba. :-)
Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 19:51
1/2 anonim válasza:
Hauck kocsit megegyszer biztosan nem veszek. Egyszer megjartam vele. Kicsi,keskeny fekvofelulet es allabdoan beleakadt a labam a hatso fekbe. Borzaszto. Eladtam es vettem ujat.
Sajnos mar mastol is hallottam ezeket a problemakat mas hauck tipusrol. En eloszor mar biztosan kiprobalom azaz tologatom az uzletben es azutan dontok. Eppen ezert csak szemelyesen veszem meg latatlanban nem mert tobbet bukhatok vele mint nyerhetek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megkérdezhetem, hogy mikor vetted és pontosan melyik tipust? Mi kiprópáltuk mind a három kocsit, látatlanban mi sem merünk venni, azért ahhoz elég drágák ezek a járgányok sajnos.
2015. aug. 3. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!