Segitsegetekre lenne szuksegem? Folyt. Lent
Beszelj a szomszed anyukaval.hogy talaltak ilyen videot?egyaltalan minek ul ket 8 eves gyerek egyedul a szamitogep elott????
Nekem is van egy 8 eves fiam,O is nez meset laptopon,de csak ugy ha ott vagyok en is....
Szerintem csak simán beszéld meg a lányoddal, hogy azzal csókolózunk akibe szerelmesek vagyunk, satöbbi...
Hagyd, hogy kérdezzen, beszéljétek meg anya-lánya módon.
Mikor én voltam ennyi idős, nekem is volt hasonló élményben részem, pedig akkor még nem volt youtube.
Ettől nem lesz leszbikus a lányod.
Ebben a korban természetes a szexuális kíváncsiság és érdeklődés, és az is elég gyakori, hogy még a legártatlanabb módon, a barátnők egymással próbálnak ki apróságokat. EZ önmagában nem veszélyes, nem kell belőle következtetéseket levonni, és nagy valószínűséggel a you tube nélkül is bekövetkezett volna más formában, talán valamivel később.
ami fontos, ahgy előttem is írták, hogy értékeld nagyon, hogy a lányod ezt megosztotta veled, ne úgy reagálj, hogy elvedd a kedvét a későbbi bizalomtól, tehát ne érezze magát bűnösnek, hibásnak, rossznak, én emiatt nem hazsnálnám azokat a kifejezéseket sem, hogy nem illik, nem szép dolog, stb.
De a korának megfelelő szinten tegyétek heylükre a dolgokat. És nagy szerencse, hogy a korlátozás és ellenőrzés nélkül hazsnált interneten csak ennyit láttak és nem keményebb dolgot, szóval a másik anyukának feltétlenül fel kell hívni a figyelmét arra, hogy így nem szabad kislányokat a net közelébe engedni, a meséket le kell tölteni valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!