Hel3na kérdése:
Nos hat, szuksegem lenne a segitsegetekre, tehat,9edikes vagyok, es tudom meg korai lenne arra gondolnom hogy hova menjek egyetemre, de valahogy fel akarok keszulni, tudtok ebben segiteni?
Figyelt kérdés
Tehat, en zene szakon vagyok! De nem akarom folytatni mert nincs jovom vele, nagyabol csak tanar lehetsz, de nem kepzelem el magamat mint tanar, es tehat a zene kiesik, jo vagyok fizikabol, rohadtul megszerettem, de az informatika nem az erossegem, a jogra gondoltam hogy megyek, az lenne egyik valasztas, de nehez utanna munkahelyet keresni, a pszihologia is elegge erdekel, mar eleg sokat keresgeltem, sokat tanultam ugy a filozofusokrol ugy mint az eletrol es stb, nem tudom, komolyan nem tudom hogy hova mehetnek tovabb, tudtok javasolni olyan szakmat, amivel jovom is lehet? Akarmi jut eszetekbe, koszonom elore is!2015. ápr. 5. 16:31
1/1 anonim válasza:
Egyelőre foglalkozz az iskolával. Az érettségi tárgyakból próbálj minél jobb eredményeket elérni és közben kialakul majd, hogy mi is akarsz lenni. 14-5 évesen még kb senki sincs olyan elképzelése, ami később ne változna meg. Én is 19 évesen jöttem rá, hogy mi akarok lenni, amikor már belekezdtem egy másik egyetemi szakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!