Kismamák, terhesség korai szakaszában ételundor-rosszullétek, mennyire normális hogy alig akarok enni?
7-8hetes lehetek hétfőn megyek elöszőr orvoshoz.
1-2Hete alig akarok ennni,úgyérzem kikészül a gyomrom..
ha valamit megkívánok eszek bellőle egy keveset aztán nemkell több.Hányni még nemhánytam de erőteljesen hányingerem van és sokszor futok hogy most tuti.Néha a köhögés csuklás is rásegít.És többször kapkodom a levegőt
Nemtudom mennyire normális mindez,inni azért iszok.
Első baba,vagyis a második mert sajnos az első elment de ő vele anno a 8.héten vetéltem el barnázással-hematóvával és vele nemis volt tünetenem szinte.
:/ háth remélem..A babámért kibirom bár már jobb lenne ha a karjaimba tudhatnám :$:) Izgulok a hétfő miatt is nemakarok rosszat látni a monitoron ..nemtudom hogy viselnék még1pici elvesztését.De próbálok a legjobbra gondolni,mert első vetélésemnél teszt utáni 4.héten már a műtéten is túlvoltam:(
VIszont ezek a tünetek..olyan mintha élőhalott lennék,és főzni is alig birok a szagoktól
Abszolút normális, nézd itt vagyunk mi, sorstársak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én 4 kilót fogytam az első 3 hónapban, most lábadozok kifelé, néha már jóízűen eszem.
16 hkm
Dejóneked már nagy a babód:$
Énis várommmár hogy hétfőn meg nyugtatót lássak a monitoron és hogy nagyobblegyen már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!