Terhesség korai szakaszában, hevesebb szívverés és néha fulladok érzés normális?
Figyelt kérdés
Néha úgyérzem alig kapok levegőt és hamar elfáradok bármiben,a szivem mintha futottam volna kb olyan gyorsan ver,6-7hetes lehetek orvoshoz csak8.án megyek.2014. aug. 23. 12:44
1/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, plusz hőhullámaim vannak.
2/9 anonim válasza:
Nekem is így volt, nem is tudtam nagyon semmit sem csinálni. Felmentem a lépcsőn és már le is kellett ülnöm mert úgy éreztem, hogy kiugrik a szívem. De ez enyhülni fog, bár most is érzem ezt néha, de már nem olyan mint az elején. 28 hkm
3/9 anonim válasza:
Én is nagyon fáradékony vagyok és nehezen kapok levegőt, 13 hetes vagyok. Ráadásul itt az 1 éves lányom, képzelheted, pihenni sem lehet mellette. :-)
4/9 anonim válasza:
18 hetesen mentem le az üzemorvoshoz ugyanilyen panaszokkal. Amikor szóba került, hogy terhes vagyok, elmosolyodott, hogy jaaaa, akkor nincs baj, az ilyen műfaj.
A frontok nyomtak meg nagyon, nekem a kávé segített visszarendezni a vérnyomásomat.
5/9 anonim válasza:
Ugyanez....En is 7hetes vagyok,teljesen normalis...sokkal tobbet kell pihenni es lassabban csinalni mindent
6/9 A kérdező kommentje:
elég lomha lajhár vagyok már igyis:D :(
de köszi szóval normális,elég rossz mondjuk hogy úgyérzem megfulladok:/ de reméljük enyhül
2014. aug. 23. 15:39
8/9 anonim válasza:
Igen, normális. A hormonok műve. Huhúúúú, és még mennyi mindent fognak művelni később :). Boldog gömbölyödést!
9/9 A kérdező kommentje:
nincs pánikrohamom:D csak ez a fulladásos hogy hamar levegőt akarok dolog van...és háth elég lusta lettem,félekis az elhízástól,demivel 1babát már elvesztettem sajnos így most pihenek minnéltöbbett
2014. aug. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!