Tudtok Airsoft Umarex G36C tárat? Nagyon nagy szuksegem lenne a segitsegetekre
Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy Umarex H&K G36C akkumulátoros airsoft fegyvert.de sajnos nem talalok rola velemenyeket sehol.ha esetleg tudnatok ilyesmirol megkoszonnem ha linkelnetek vagy ha esetleg sajat tapasztalatok van akkor megkernelek titeket hogy osszatok meg velem.
Neztem tobb helyen is tarat hozza mert nekem keves lenne a 48as tarhely.van egyaltalan ehez vagy csak atalakitos megoldassal lehet nagyobb tarat venni hozza?.
Remelem hamar kisegitetek a valaszokkal.
Elore is koszonom!
2014. aug. 14. 20:43
1/1 Tomcat1230 válasza:
Nekem is ilyen airsoft fegyverem van.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve mert az aku is jól bírja és a tűzereje is tökéletes.
Hát a tárral kapcsolatosan nekem is voltak fennakadásaim...
2 megoldás van:-kicseréled a gearboxot
-Rendelsz külföldről [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!