Vannak itt vedonok? A tanacsotokra lenne szuksegem!
Másfél-Két éves korig kell a tejalapú táplálék a picinek.
Szóval vegyél tápszert, hiszen bőven abban a korban van, hogy kell neki.
És persze kóstoltass tovább.
Nem vagyok védőnő, de ők tuti a tápszert ajánlanák, hiszen ennyi idősen még sok tejalapú étkezésre van szüksége a babának.
Ez a rizspép tök érdekes, én is vettem ilyet a gyerekemnek (egyidős a tiéddel) de ezt vízzel kell kikeverni, meg nem ilyen nagy százalékban rizs. De abban nincs glutén, nem allergizál, én adnám neki. Esetleg próbáld ki gyümölccsel keverve.
Az én fiam első perctől tápszeres, nem olyan ördögtől való az. :) Ha pedig még nem szereti az új ízeket, várj pár napot/hetet és próbálkozz újra, hátha jobban fogja kedvelni a kanalat.
Ja meg ha eddig csak anyatejet kapott, kóstoltass vele gyümölcsleveket, vízzel hígítva, hogy szokja az új ízeket. :)
Na de ezek csak ilyen "szerintem" dolgok, nem vagyok szakértő. De én adnék neki napi egyszer ilyen rizses cuccot, gyümölccsel keverve, és tápszert a többi étkezésre. Meg amennyi tejed még van, persze. Sok sikert!
(De amúgy hátha jár itt egy védőnő, aki megmondja a tutit!)
Igazabol csak onnan gondolom, hogy esetleg nem eleg neki a tejem, hogy nem hizott eleget. :/ de en speciel nem erzem hogy kevesebb lenne
Koszonom a valaszokat
Pisi-kaki van?
A súlya normális?
Szopi után nyugodt?
Ebben a korban gyakoriak a felébredések a mozgásfejlődés miatt.
Plusz, mivel sokat van ébren és sokat mocorog, ezért nem is hízik olyan ütemben.
Ha úgy érzed kevés a tej, szaporítd.
Vegyél ki pár nap "szabit, bújj a picivel az ágyba és szoptass ha kéri. Nézz közben filmet, sorozatot, lazíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!