Aki nagyon sokaig vart a babara ( min 3-4 evig), es semmilyen kezeles nem vezetett eredmenyre, azzal vegül mi lett?

Figyelt kérdés

Nagyon sok orvosnal voltunk, nagyon sok kezelest ( hagyomanyos es alternativ) es "csodaszert" kiprobaltunk. Tul vagyunk ket lombikon ( egy stimulacios es egy fagyi), de semmi.

Volt egy terhessegem ami magatol megszakadt az ötödik heten, de semmi több. Nincs eröm több kezelest vegigcsinalni, es sok ertelmet sem latom. Igy viszont nagy valoszinüseggel sosem lesz babam, igaz? Bar mostanaban azon gondolkozom, hogy ha nem hat nem, akkor nem lesz. Aki vegül lemondott a babyröl annak hogy alakult az elete?

Papiron amugy teljesen egeszsegesek vagyunk, nem tudjak mi a baj.

2015. aug. 5. 09:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jajj ne keseredj el ennyire. Sajnalom nagyon, en tudom a legjobban milyen rossz ez. En is elveszitettem egy babat, epp csak megtudtam, hogy terhes vagyok mar el is ment. Örülj a kisfiadnak, szeresd öt es ne azon bankodj, hogy nincs meg egy. Latod lehet hogy nekem sosem lesz egy sem. Nem lehet mast tenni, fel a fejjel es elöre nezni.
2015. aug. 7. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnalom a tortenteket. Igy igaz ezért írtam hálát adunk gyermekunkert. Sajnos nagyon sok párnak nem sikerül egy baba sem. Miért van ez így ahová várnák jó helyre születne nem jön.soha ne tudja meg ezt a fájdalmat senki sem már éreztem mozogni megkellett szulnom.minden jot kivanok!
2015. aug. 7. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk sikerült a 2. lombik, de tudom, ha nem sikerült volna, még lettek volna további vizsgálatok. Megcsináltattátok ezeket? Lapar, hiszteroszkópia, genetikai vérvételek? Pl. Leiden mutáció, folsav hiány stb.
2015. aug. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!