Aki nagyon sokaig vart a babara ( min 3-4 evig), es semmilyen kezeles nem vezetett eredmenyre, azzal vegül mi lett?

Figyelt kérdés

Nagyon sok orvosnal voltunk, nagyon sok kezelest ( hagyomanyos es alternativ) es "csodaszert" kiprobaltunk. Tul vagyunk ket lombikon ( egy stimulacios es egy fagyi), de semmi.

Volt egy terhessegem ami magatol megszakadt az ötödik heten, de semmi több. Nincs eröm több kezelest vegigcsinalni, es sok ertelmet sem latom. Igy viszont nagy valoszinüseggel sosem lesz babam, igaz? Bar mostanaban azon gondolkozom, hogy ha nem hat nem, akkor nem lesz. Aki vegül lemondott a babyröl annak hogy alakult az elete?

Papiron amugy teljesen egeszsegesek vagyunk, nem tudjak mi a baj.

2015. aug. 5. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a családomban három ilyen pár is van. az unokatesómék 10 év próbálkozás után (és ebbe minden benne van) külön mentek. az új párjától 1 éven belül teherbe esett és az ex férjnek is született már azóta baba. Ők összeférhetetlenek voltak. Sajnos ilyen is van. a férjemnek is van egy unokabátyja, már elmúlt 40 éves, közel 20 éve nem jön a baba. Ott a feleségénél mindig volt eü gond, hormonális és pajzsmirigy stb. fel nem adták, de már nem hisznek a csodában, ettől független azt szokták mondani, hogy nem teljes az életük, de boldogok. és végülis én is ezt látom. a gyerkőcünk keresztszüleinél is hasonló a helyzet. 8 év próba. ők most örökbefogadáson dolgoznak, de ez rettentőnehéz, ha újszülöttet szeretnének. és ők azt mondják, hogy azt nem tudják elképzelni, hogy egy nagyobb gyereket "válasszanak". mert bemész egy árvaházba és nézegeted a gyerekeket, mint egy árucikket. ezt nem. Legyen egy pici, akit odaszánt az Isten.
2015. aug. 5. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmék közel 5 évig próbálkoztak sikertelenül. A bnőm nem igazán járt utána, h mi lehet a gond. Annyi, h sima nőgyógyászati vizsgálatra Elment. Nem is értem, én biztos jobban aggódtam volna. De a lényeg h most 13 hetes kismama 😊
2015. aug. 5. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Anyámat egy korábban elbaltázott nőgyógyászati műtét után meddőnek nyilvánították (kilyukadt méh, egy petefészek).

Sokáig kesergett, hogy gyereket szeretne, aztán 6 év után megbékélt, hogy apámmal gyerek nélkül is boldogok lesznek és összeházasodtak. Mint kiderült, az esküvőn már én is ott voltam, de akkor még gyomorrontásnak gondoltak.

2015. aug. 5. 11:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Azert valahol megnyugtat, hogy nem kell a falnak menni, igy vagy ugy mindenki lehet boldog. Sokszor gondolom, hogy az elmult evekben a baba mar amolyan cel lett, amit mindenaron el kell erni. Aztan ha meglenne ki tudja boldogabb lennek e. Sz@r dolog ha nem jön össze, masoknak meg sorban, de hat mit tegyek? Negy evem ment ra erre, nincs eröm tovabb csinalni. Meg kedvem sem. :S
2015. aug. 5. 13:49
 5/13 Kései Sirató ***** válasza:
A baráti körömben több ilyen pár is van. Az egyik házaspár egy kisfiút fogadott örökbe. Olyan is van, aki 6 év után spontán teherbe esett. VAn, akinek a beültetett babák is sorra meghaltak még a méhében, aztán 5 évvel később spontán terhessége lett.
2015. aug. 5. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:

1összeférhetetlenek?

Szerintetek akkor nálunk mi lehet a gond? legalább tudnánk orvosolnák! Van 1spontánfognt gyermek hálát adunk érte de a kistesó 4éve várat.

2015. aug. 5. 21:26
 7/13 A kérdező kommentje:
En azt olvastam, hogy valoban letezik genetikai összeferhetlenseg, de manapsag az esetek legkisebb szazalekban ez a problema. Meg ugye lombiknal en ugy tudom ez is lett tesztelve. Persze kerdes, hogy az illetö par meddig ment el a kivizsgalasban. Illetve hogy a valaszado mennyire melyült el a temaban. Sok helyen olvasom, hogy eleg közkeletü velemeny, hogy ha a regi partnerrel nem sikerül, az ujjal meg igen az az összeferhetetlenseg miatt van. Ez valahol azert elegge a dolgok leegyszerüsitese. Masreszt valaki, aki nem küzd ezzel a problemaval nincs nyilvan annyira informalva mint aki erintett, igy elöfordulhat, hogy egyszerüsit, vagy elfogadja azt amit mastol hallott.
2015. aug. 6. 01:42
 8/13 anonim ***** válasza:
bocsi 1. vagyok. Én tényleg nem vagyok sem olvasott ebben a témában, sem érintett, hiszen ahogy írtam is, nem velem, hanem a családban történtek az események. Bocsi, hogy nem saját tapasztalatot írtam, nyilván így nem látok olyan pontosan bele az okokba, bár nem is arra irányult a kérdésed, hogy miért nem lett baba, hanem , hogy kinek hogyan alakult az élete, én ezt szerettem volna megosztani veled. Nekünk ezt mondták, hogy összeférhetetlenek, még akkor amikor együtt voltak. Aztán külön mentek, és tényleg rövid időn belül jött mindkettőjüknek a baba. Annyit azért még elmondanék, hogy az exférj orvos, és tudatosan azért döntöttek évekkel ezelőtt a külön mellett, mert nekik együtt sosem lehetett volna.
2015. aug. 6. 08:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolso ( es elsö): ertem en, csak az azelötti valaszra reagaltam ( akinek a masodik baba nem jön) Mintha meg lett volna a valaszado bantva a valasztol, vagy nem tudom. Lehet nem ugy jött at, de pont "megvedeni" probaltam a valaszod :))
2015. aug. 6. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
1gyermekes anyuka vagyok újból. Nem bantodtam meg nem vagyok ilyen típus, de düdítő,nem tudunk tenni semmit? Sok vizsgálat vervetel hormonok -IR-apuci vizsgalat-veralvadas-rendben annyi peteeressel vannak gondok de ugye ezt orvosolják lombik történt,de sajnos a boldog babavaras 17.hétig tartott a genetikai uh.közölték kisbabank "beteg. Sajnos nem vizsgálják meg hogy az osszeparositott embrio milyen minosegu.Czeizel Endre errol beszelt régebben nem hallgatják meg őt ,ha lombik eljarasra van szukseg nem keves arban a szurik gyogyik sok penzt kifizetnek a parok elvarjak minoseget kapjanak.akiknek szep egeszseges babaja szuletett lehetseges tobb gyermeke is lombikkal azoknak hala szerencseje volt. De olyan esetet is tudok szükség volt lombikra másképp nem sikerült minden happy szépen éltek boldogan aztán pár év elteltével kiderült az anyuka a sok szuriktol gyogyiktol melldaganatos lett. Nekunk sikerült lombikkal de mégsem mert a joistenke így rendelkezett fájdalom lett a vége.nem tudjuk hogyan tovább majd 1eve történt lelkileg padló,de sajnos testileg sem vagyok jól nagyon nehezen állt vissza a menses sokara össze vissza jön meg ha meg jön akkor sok van 2-4napon.De örülök hogy van vérzésem.hálát adunk a gyermekunkert elfogadjuk egy gyermeket adott nekünk de szeretnénk meg gyermeket. belegondolunk oly sok párnak meg egy gyermeke sincs valamilyen okból nem sikerül. Próbálkozni most már szeretnénk beszélgetünk róla nagyon szeretnénk még egy két kiscsoda babat megboldogabb legyen életünk.lombikot nem tudjuk még az orvosok elmondták újból nem fordul elő hogy az eljárással újból beteg legyen a kisbabank. Annyira vigyáztam magamra mindent megtettünk, betartottam az eloirtakat. Elegunk lett most az a felallas nem szeretnek magamra vigyazni ha kedvem van fára mászni szertnek,ha a domboldalon leszeretnek csúszni szankoval a gyermekkel akkor azt fogom tenni, utazni, úszni,bicajozni ha kell fejre állni ha úgy tartja kedvem- élni szeretnénk. Kozben mint azelott amikor elso gyermekunket vartuk ujbol átélni a repkedest, pozi tesztet latni boldogan gondtalanul egeszseges babat szulni. Tudtok hasonló esetet mint a miénk ők nekik hogyan alakult az életük? Ugye a mi tortentunk másabb annyiban hogy van közös gyerek de a kistestverke 4eve varat nem sikerül. orvosok annyit mondanak mi sikertelensegunk oka: ismeretlen eredetű. Peteeres gond van de ezt lehet orvosolni. Más orvos pszich. véleménye aki ismer minket meg -lekellene nyugodni aztán amikor nem foglalkozunk vele jönni fog a kisbaba.Igyekszem pozitivan Szeretettel várjuk tesokaja is. Köszönöm aki elolvasta soraimat potyognak konnyeim Boldog vagyok gyermekem parom szeretete, szerelme erőt ad de...nehéz nagyon nehéz! el kell fogadnunk az elfogadhatatlant kispicike angyalkank nagyon hiányzik más lenne minden itt lenne velünk épp nem ezt a fájdalmat írnám ki magambol . Mindenkinek kívánok minden jót sok-sok kisbabát. Ölelésem.
2015. aug. 7. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!