Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt köztetek valaki akinek...

Volt köztetek valaki akinek későn mutatta ki a teszt a +? Semmilyen tünete sem volt? Vagy ciszta?

Figyelt kérdés
Az is lehet hogy cisztás vagyok, pénteken megyek uh-ra. A dokim azt mondta hogy előre nem bocsátkozik találgatásokba. Nem fáj semmim csak olyan fura enyhe bizsergést érzek a petefészekben vagy a méhben.
2013. júl. 24. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
szia!nekem nem várt után a 11.nap lett pozitiv! sajnos méhen kívüli volt..kórházba kerültem és figyelgettek pár napig, majd műtét...de azt mondták késői peteérésem lehetett..
2013. júl. 24. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnálom, remélem azóta minden rendben van.

Nekem volt némi barnás folyásom 3 napig de a tisztasági betét is soknak bizonyult a folyáshoz képest.

2013. júl. 24. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!