Ciszta esetén is mutathat halvány vagy erős pozit a Gabriel teszt?
(Körülbelüli csak az ovu időpontja)Ovu után pár nappal szexeltünk a barátommal. Azóta már megjött. Az újabb ciklusom hatodik napján vagyok. Holnap tesztelek, mert eléggé szurkál a hasam, de csak a bal petefészkem körül. Néha a jobba is, de a balban állandó. Sőt nem is szurkálásnak nevezném. Nem fáj. Inkább nyom. Szerintetek lehet baba? Vagy ciszta? Ja és ami fontos lehet: A barátom nem ment belém és utána egy szép hugyúti fertőzést és egy felfázást is összeszedtem, amit antibiotikummal kezeltek.
Köszi előre is a segítséget!:)
Lehet csak én vagyok értetlen, de már teszteltél és pozitív? Vagy csak most fogsz?
A kérdésre válaszolva, előfordulhat hogy ciszta miatt pozitív a teszt, de sokkal valószínűbb hogy baba miatt. Kétely esetén nőgyógyászhoz kell fordulni. Amúgy is mennél, akár terhes vagy, akár ciszta, gondolom.
ja bocs, most látom hogy fogsz tesztelni.
Hát majd írd meg mi volt, ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!