Bízhatok a Gabriel tesztben? Ma reggel alig láthatóan ott a halvány csík.
Tegnapra nem vártam. Nem kellene már erősebbnek lennie a csíknak? Hasam egy bő hete fáj, olyasmi mintha mensim lenne, melleim is fájnak. Egyéb tünetem nincs. Itt a diagramom: [link]
Mit gondoljak?
Köszönöm, hogy írtatok és a biztatást is! Nem merem még elhinni, 2 nap múlva csinálok megint tesztet. Nappali fényben jobban látszik, de tényleg nem kellene erősebbnek lennie már ilyenkor?
Minden jót kívánok Nektek!
Szia!
Gratulálok! Nyugodtan bízz meg benne. Nekem 5 nap késés után volt pozitív. Biztosan látszott a csík, de még kicsit halványka volt. Én inkább kevesebb folyadékot ittam (gyűjtöttem a pisit:)) és du. csináltam egy másik félét is. Na, azon meg erősebb volt a csík.
Most már 29 hetesek vagyunk.
Én is Gabrielt használtam, 3 nap késés után látszott a kis csík és most 11 hetes a kislányom!
Gratula!
Köszönöm Mindegyikőtöknek! Nagyon örülök, de egyelőre tartok tőle, hogy mit mutat majd a második...
Köszi a biztatásokat és boldog babavárást/babázást kívánok Mindenkinek!
Nekem amig a többi teszt negatív volt,addig a gabriel halvány pozitív! :) A lányomnál is 7,5éve és most a pocaklakómnál is az mutatta a megnyugtató csíkocskát! :) Én is csináltam vagy 6 db-ot mert halványka volt,de rá 1 hétre már határozott erős 2 vonalka volt! :)
Boldog babásodást,és vigyázz nagyon magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!