Miért van az hogy nincs semmilyen káros szenvedélyem (dohányzás, kávézás) mégse jön a baba?
Figyelt kérdés
Nekem semmi szenvedélyem nincs mint már írtam igaz a páromnak sajnos igen :/ de a legbosszantóbb az hogy sógornőmnek most jön a 2. baba 3 év alatt!!! az egyik baba 2 éves a második még csak most van úton. Sógornőm ugyanúgy dohányzik és kávézik (kávét naponta többször is iszik) a férje is ugyanez plusz még iszogatni is szokott nekik össze jön a baba! Mi már 2 éve próbálkozunk mégse!!!!!!!! ez annyira dühít és elszomorít :(2013. aug. 4. 11:43
1/8 Babeli Zurzavar válasza:
a baba megfoganasanak semmi loze a tenyhez hogy valaki a fogantatast megelozoen mennyit dohanyzott, kavezott... dicseretes, hogy Te nem tetted, de nem ezen mulik. Talan jobban mulik azon, hogy igyekezned kene elengedni a feltekenyseget es a rosszindulatot a sogornoddel szemben...
2/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy a fogantatásba nincs szerepe de másban igen...
2013. aug. 4. 11:56
3/8 anonim válasza:
Azért nem jön, mert rá vagy állva teljesen a témára! Így nem is fog...
4/8 anonim válasza:
Az élet sajna nem igazságos.
Olyan is van, akinek még a 8. abortusza után is összejön a gyerek, én meg sosem voltam felelőtlen, mégse tudom rendbe hozni a ciklusom már só pár éve...
5/8 anonim válasza:
2 év sikertelenség után már rég kellettek volna kivizsgálások. Voltatok már? lehetőleg egy meddőségi intézetet keressetek fel. Attól hogy nincs káros szenvedélyed ezer oka lehet. Akár hormonális vagy szervi baj lehet bármelyikötöknél.
6/8 anonim válasza:
Ha 2 éve próbálkoztok, akkor ideje lenne egy alapos kivizsgálásnak, mindkét részről.
7/8 anonim válasza:
Kedves nem is tudom hányadik válaszoló igen is fontos hogy cigizik e vagy sem...ápolónő vok és a férjem sperma képe is jobb mióta letette a cigit ráadásul gyerek osztályon vok és az olyan szülők akik végig cigiztek a gyerekeik szinte 90%-a asztmás :(( gyakori bronchitis és tudogyulladassal jönnek be
8/8 anonim válasza:
Szia! Először is 2 év után már érdemes lenne kivizsgáltatnotok Magatokat, ha még nem tettétek meg.Egy méregtelenítés mindkettőtöknek jó lenne és feltőlteni a szervezetedet vitaminokkal, ásványi anyagokkat, a párodnak meg többek között szelént fogyasztania, ami a sperma számot szaporítja.Sok jó tapasztalat van velük. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!