Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mohácson hol adnak 18 éven...

Mohácson hol adnak 18 éven aluliaknak cigit? (tudom hogy káros nem kérem a véleményeket! :D )

Figyelt kérdés
dohány, dohányzás, cigaretta, cigi

2013. aug. 2. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
kérd meg a dajkanénit hogy vegye meg neked.
2013. aug. 2. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legálisan sehol. Vagy kérj meg egy felnőttet hogy vegye meg neked, vagy vegyél illegálisan egy piacon.
2013. aug. 2. 15:32
 3/9 sativus ***** válasza:
próbálkozz be egy bolta mondd h személyit otthonagytad messze laksz kérj meg valakit én is így szoktam
2013. aug. 2. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
dehát az káros
2013. aug. 2. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
a boltok 10%-ban biztos kiadják, nálunk pl. rengeteg van. menj be próbálkozz mindenhol. szerintem hamar rátalálsz egy olyanra, ahol kapsz. (bár szerintem most az ellenőrzések miatt még ők is óvatosabbak)
2013. aug. 2. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérj meg valakit, hogy vegye meg. Biztos van fiatal dohányos ismerősöd, aki már nagykorú.

Vagy ha pár percig állsz a trafik előtt, akkor biztos jön valaki, megkéred, és megveszi.

2013. aug. 3. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és én azt csináltam, hogy amikor valaki felajánlotta, hogy megveszi, akkor nem egy dobozzal kértem, hogy vegyen, hanem annyit, amennyi hosszabb időre elég, így nem kellett hetente a boltnál állni.
2013. aug. 3. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy szerzek cigit hogy leülök a dohánybolt elött egy padra és ha jön egy szinpatikus ember akkor megkérem.Általában mindig megveszik.Ha viszont ráér egyik haverom aki 18 akkor egyszerűbb :D 14F
2013. aug. 14. 00:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Leülsz a dohánybolt elé, és megkérsz egy viszonylag fiatal csajt, tehát ne 50 éves nőt, hanem 18-20 éveset, hogy menjen be.

Odaadod a pénzt, bemegy, megveszi. És meg is kínálod 2-3 szállal.

Ennyi :D

14F

2014. szept. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!