Mohácson hol adnak 18 éven aluliaknak cigit? (tudom hogy káros nem kérem a véleményeket! :D )
Figyelt kérdés
dohány, dohányzás, cigaretta, cigi2013. aug. 2. 15:22
1/9 anonim válasza:
kérd meg a dajkanénit hogy vegye meg neked.
2/9 anonim válasza:
Legálisan sehol. Vagy kérj meg egy felnőttet hogy vegye meg neked, vagy vegyél illegálisan egy piacon.
3/9 sativus válasza:
próbálkozz be egy bolta mondd h személyit otthonagytad messze laksz kérj meg valakit én is így szoktam
5/9 anonim válasza:
a boltok 10%-ban biztos kiadják, nálunk pl. rengeteg van. menj be próbálkozz mindenhol. szerintem hamar rátalálsz egy olyanra, ahol kapsz. (bár szerintem most az ellenőrzések miatt még ők is óvatosabbak)
6/9 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy vegye meg. Biztos van fiatal dohányos ismerősöd, aki már nagykorú.
Vagy ha pár percig állsz a trafik előtt, akkor biztos jön valaki, megkéred, és megveszi.
7/9 anonim válasza:
Ja és én azt csináltam, hogy amikor valaki felajánlotta, hogy megveszi, akkor nem egy dobozzal kértem, hogy vegyen, hanem annyit, amennyi hosszabb időre elég, így nem kellett hetente a boltnál állni.
8/9 anonim válasza:
Én úgy szerzek cigit hogy leülök a dohánybolt elött egy padra és ha jön egy szinpatikus ember akkor megkérem.Általában mindig megveszik.Ha viszont ráér egyik haverom aki 18 akkor egyszerűbb :D 14F
9/9 anonim válasza:
Leülsz a dohánybolt elé, és megkérsz egy viszonylag fiatal csajt, tehát ne 50 éves nőt, hanem 18-20 éveset, hogy menjen be.
Odaadod a pénzt, bemegy, megveszi. És meg is kínálod 2-3 szállal.
Ennyi :D
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!