Megnéznétek a görbém ilyet még nem produkált? A betegség vagy a gyógyszer miatt lehet?
Figyelt kérdés
Még ovu előtt voltam beteg mire próbálkoztunk már beszedtem a gyógyszert és jól is voltam, de emiatt hiányos a görbe mert betegen nincs értelme mérni. Az alaphőm 36.5 és ez tuti mert lassan 1 éve mérem. Az ovu teszt is egyértelmű pozitív volt. Holnap kellene megjönnie. Ha nem lett volna ovu akkor nem lenne ilyen magas a hő? De most miért ment fel? Vagy inkább a 20.nap környékén volt ovu és a teszt csalt? Vagy még a gyógyszer nem ürült ki a szervezetemből és azért nem volt magasabb a hő? Szerintetek?
2015. jan. 18. 20:40
2/3 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire voltál beteg, lázas, és mennyire érzékeny erre a szervezeted. Simán lehet, hogy a lázas időszakot inkább kihagyta, és később volt az ovud. Nekem egyszer volt ilyen, a lightos tüdőgyulladás hónapjában, mondjuk akkor egyáltalán nem volt menstruációm sem. A következő viszont úgy jött meg, mintha lett volna, tehát 2x28 napra. A gyógyszer nem hiszem, hogy ennyi idő után még befolyásolta volna a hődet. És ha igen, akkor is levitte volna, ha a görbédből indulok ki (gondolom, lázcsillapító volt).
3/3 A kérdező kommentje:
igen volt lázcsillapító és antibiotikum is 5 napig szedtem
2015. jan. 19. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!