Mitől lehet ez, valaki tapasztalt hasonlót? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kisfiammal egy hétig voltunk korházban herpesz fertőzéssel. Ahol vénán keresztül naponta háromszor kapta a herpesin infúziót 50 ml illetve szájon át az agumentint és egy másik gyógyszert. Öt öt millit naponta háromszor. Csütörtök este elkezdet hányni, pénteken már a hasa is ment. Így folyadék pótlo infúzióra kötötték, amin szombatig volt rajta. Kedden jöttünk haza, és azóta minden este 11 és 00 között egyszer hány. Amúgy egész nap nincs semmi baja, rendesen eszik iszik nincs láza nincs rossz közérzete. De este egyszer hány. Mitől lehet ez?2013. jún. 8. 18:41
1/3 anonim válasza:
hát nagyon furi, hogy mindig ugyanabban az időben, én elvinném a dokihoz, bár elsőre lehet hogy vmi probiotikumot adnék neki, mert az augmentin brutál agresszív antibiotikum...én is kikészültem már tőle 1x...
2/3 anonim válasza:
Szetkuldte a gyogyszer a gyomrat. Normaflore.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére az éjszaka már nem hányt. Igaz kapott dédalonetta kúpott. Igen én is a gyógyszerekre gyanakszom. Majd adok neki normaflort, remélem helyre jön. Ha nem akkor elviszem orvoshoz.
2013. jún. 9. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!