Szerintetek megtehetem ezt? Sürgős!
Figyelt kérdés
A 7.hétben vagyok, 6. nap. Hüvelykúpot kell alkalmaznom egy enyhébb fertőzés miatt. Felírtak 2 félét, az egyiket már elhasználtam, de a 2.-at csak a 8.-ik héttől használhatom! Szerintetek ki hagyhatom ezt a hátralevő 4napot? Vagy várják inkább ki? Ha lehet csak értelmes válaszokat kérnék!2012. júl. 22. 16:35
1/6 anonim válasza:
Nem igazán értem! Ha 7hetes és 6napos vagy akkor hnap leszel 8hetes! Akkor milyen 4nap?
2/6 A kérdező kommentje:
Bocccsánat, el írtam!! 2. Nap! Nem vagyok észnél....:)
2012. júl. 22. 16:41
3/6 anonim válasza:
Szerintem akkor várd meg azt a 4napot és csak tána kezd el használni, nem hiszem h bajod lenne ha most elkezdenéd, de biztos ami fix!
Én a helyedben megvárnám!
4/6 anonim válasza:
Nyilván ki KELL hagynod, ha csak a 8. héttől kezdheted használni.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem! Nem kezdtem el használni, kívánom ezt a kis időt:) de a válaszokat köszönöm szépen!!:)
2012. júl. 22. 16:51
6/6 anonim válasza:
A fertőzés veszélyesebb lehet a magzatra, mint maga a szer, nyílván az orvos, aki felírta ezt a kúpot mérlegelt, és úgy döntött szükséged van rá. Szerintem fontosabb most használni, mint várni még 2 napot, ami alatt a baba fertőződhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!