Mi a nehéz a lombikban?
Figyelt kérdés
Bocsánat, tudom hogy arrogánsan hangzik a kérdés, de arról van szó, hogy valószínüleg mi is lombikozni fogunk. Mondtam a férjemnek, csak akkor vágjunk bele, ha biztos, hogy ezt akarja, mert úgy tudom nagyon megterhelö egy kapcsolatnak. Ö azt kérdezte, miért. Itt kicsit elgondolkoztam, mert szerintem azért mert ugya a nö kap egy vagon hormont, millió orvos asszisztál valamihez, ami nagyon intim, állandóan orvoshoz kell járni, én ezeket mondtam a férjemnek.
De aztán elgondolkoztam, hogy mi van, ha van ennél sokkal rosszabb, amire most nem gondoltam. Nem akarok felkeszületlenül a lombik elé állni. Aki átesett rajta, mesélne kicsit?
2014. dec. 12. 17:09
21/25 anonim válasza:
Oké, értelek benneteket és én is mindenkinek kívánom, hogy végre sikerüljön! És köszönöm!
22/25 anonim válasza:
Szia! Lelkileg megviseli a nőt, ha nem jön össze. Mi most vagyunk túl az első lombikon, nem sikerült, bementem az asszisztenshez a vérvétel után, vártam, hogy pozitívat mond, mert szurkált a hasam, éreztem, hogy van valami, ingerlékenyebb, érzelgősebb voltam, majd kiderült, hogy terhes vagyok, de el fog menni a baba, mert alacsony a hcg hormonszintem (ezt nézik, amikor beültetés után vérvételre mész). Szóval úgy jöttem haza, hogy terhes vagyok, éreztem a hasamban dolgokat, tudtam, hogy ott van, de nem fog megmaradni. Ez azért kemény próbatétel :( És ez még csak az első próbálkozás volt. Nekem azt mondták éljem meg sikernek, mert hogy megtapadt azt jelenti, hogy teherbe tudok esni...
23/25 anonim válasza:
...de nekem ez nem volt siker, mert nem nálam van a gond, hanem a páromnál, és azt is mondta az asszisztens, hogy ez egy kierőszakolt megtermékenyülés, nem természetes és az embriók 60-80%-a nem egészséges, ezért nem nagy a teherbeesési arány, meg hogy gyengécskék az embriók, mert a páromnál gyengécskék a sejtjei...az ilyenek miatt pl. megterhelő lelkileg :( de mi nem adjuk fel, szeretnénk babát.
24/25 anonim válasza:
és még valami: mi oep támogatotton vagyunk és a bmc-n, ami államilag támogatott, úgyhogy nálunk a gyógyszerek voltak eddig 143 ezer és kétszer adtunk 20 ezret a dokinak, így tartunk 183-nál.
25/25 Manka68 válasza:
Nekünk is oep támogatott lombikjaink voltak, a gyógyszerköltségünk lombikonként 90-150 ezer között mozgott. A hálapénz ott tilos szerencsére ahol voltunk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!