Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagyon nehéz beadni CHORAGON...

Nagyon nehéz beadni CHORAGON 5000 injekciót? Sajnos nincs olyan ismerősöm aki be tudná adni és esete fél 11-kor nem tudom ki tudná beadni? A párom beadná azt mondta azért kérdezem mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű, magadnak is be tudod adni!
2014. aug. 11. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, semmi extra. Én amikor a tüszőérlelőt adtam, pl. néztem róla a neten videót; így már nem volt ennyire ismeretlen. De szerintem le is van írva a betegtájékoztatójába hogy hogy kell :-) CSak ügyesen :-)
2014. aug. 11. 15:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdés nektek is popsiba kellett adni?
2014. aug. 11. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem minden ilyen babasegítő injekciót hasba kellett adni, de ha az orvosod úgy mondta, akkor úgy csináld!!
2014. aug. 11. 21:58
 5/11 anonim válasza:
Nekem még csak egyszer kellett ilyen, Nekem a doki azt mondta izomba (tehát pl popsiba) kell adni, és meg se említette, hogy megpróbálhatnám magamnak... Nem is lettem volna elég bátor hozzá. (véralvadás gátlót szúrtam már pociba sokat azzal nem volt baj) Szóval nekem azt mondta bármelyik kórház terhesambulanciáján, nőgyógyászati osztályán beadják, de még az ügyeletes háziorvos is. Úgyhogy mi oda mentünk el egy hete szombat délelőtt...
2014. aug. 12. 07:36
 6/11 Manka68 ***** válasza:
Lehet izomba is adni, de azt tényleg csak szakember teheti meg, kicsit neccesebb, mint hasfalba. Az elsőnél mi is elzarándokoltunk a legközelebbi ügyeletre, de sokat kellett várni, ezért a következőnél már magamnak adtam be pocakba. :-)
2014. aug. 12. 07:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségek! Nem mondta hogy magamnak adjam be csak necces este fél 11-kor orvost találni aki beadja :) De nézem videót és nem vállalom :)Holnap 4 után bemegyek az ügyeletre és megkérdezem ha estére bemegyek akkor be e adják max fizetek neki :)
2014. aug. 12. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
szia, izomba kell adni, rajta van a papírján is :) nekem is popsiba adták
2014. aug. 14. 09:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Sikerült beadatni :) Sikerült elérni a saját nőgyógyászomat és beadta :) Abszolút nem fájt. Lehet azért mert rákészültem hogy fájni fog :P
2014. aug. 14. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:

akkor hajrá :)

én a múlt héten kaptam :)

2014. aug. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!