Ti beadattátok a babátoknak a neisvac c szuszpenziós injekciót, ami agyhártyagyulladás ellen van? Nekünk a doktornő javasolta,3 hónapos a lányom! De viszont az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő biztos nem adatná be a gyerekének!
Szia!
Én beadattam semmi baja a kisfiamnak ez baromság amit az ismerösöd mond.
Igen, beadattam, semmilyen mellékhatása nem volt. Mind a 2 gyerekem megkapta, 1 éves koruk után, akkor már csak 1 oltás, így kb. 2 ezer Ft volt.
Ahogy az első is írta, könnyű az elején összekeverni az influenzával és nagyon gyors lefolyású betegség, tehát mire kiderülne mi is a probléma, lehet hogy már késő!
mindhárom gyerekem megkapta
halálos betegség, még jó, hogy beoltattam őket, nem is gondolkodtam rajta
Mindkét gyerekemnek beadattam. A doktor néni unokája a nagyfiammal egyidôs, most csoporttársak az oviban. Amikor doktornéni felajánlott egy oltást, mindig megkérdeztem, hogy az ô unokája megkapta-e. Amit a sajátjának beadott, azt adattam be én is az enyémeknek. Így lett Neis-vac oltásuk,Prevenar oltásuk (Pneumococcus ellen) és rota elleni oltásuk is. (De bárányhimlô elleni pl. nincs.)
Influenzát is csak akkor ad be, ha súlyos járvány van, tavaly pl. lebeszélt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!