Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az összes ismerősöm pár hónap...

Az összes ismerősöm pár hónap alatt teherbe esik, de tényleg nem ismerek senkit, aki kínlódna, mint mi. A kistesóval ráadásul. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy egyáltalán mennyit próbálkoznak vele, lehet felét letagadták. Másrészt nézd a jó oldalát nektek már egy van, másnak egy sem jön össze.
2014. ápr. 1. 15:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy mondják és teljesen biztos.
2014. ápr. 1. 15:35
 3/18 anonim ***** válasza:

Pont mintha én írtam volna a kérdést! Annyi különbséggel, hogy nekem első baba lenne.

Ismerőseim meg nekiállnak 1-2 hónapban sikerül, barátnőmnek becsúszott véletlenül...

2014. ápr. 1. 15:55
 4/18 anonim ***** válasza:
Mert az élet nem egyszerű senkinek sem jön minden úgy ahogy megálmodja. Örülj a boldogságuknak ne keseregj aztán nektek is jönni fog.
2014. ápr. 1. 15:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy miért van ez így, hogy nekünk ilyen sokat kell várni. Anyukám, ha lehet így mondani, nagyon fogékony volt, a férjemék is sokan vannak testvérek. Náluk is azonnal sikerült baba. Olyat ismerek, akiknek az 1. lombikkal lett, mert endometriózisa volt, de aztán a 2. az 1. hónapban sikerült. Mi meg itt vagyunk egészségesen.
2014. ápr. 1. 15:59
 6/18 anonim ***** válasza:

A rágörcsölés is hátráltathatja. Ha magas a stressz szint, akkor a szervezet maga gördít akadályt a teherbeesés elé.

Gondolj bele, evolúciós szempontból a stressz utódnevelésre alkalmatlan környezetet jelent (háború, éhínség, élettér pusztulása, stb), ezért a test sem működik együtt abban, hogy létrejöhessen az utód.

2014. ápr. 1. 17:11
 7/18 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem szabad összehasonlítani magatokat másokkal, legalábbis sikeresség szempontjából nem. Az nem segít, csak hátráltat. Azt kéne megtalálni, mi változott nálatok az első baba óta. :-)

Nekem a nagylányom véletlenül sikerült, később hiába szerettünk volna, nem jött össze, még lombikkal sem.

Egész sor problémát találtak, amit mind az első terhességem okozott, anélkül hogy tudtam volna. Ezeket sosem hozták összefüggésbe a terhességgel, míg egy alapos meddőségi endokrinológussal nem találkoztam.

Szerintem menjetek el ti is kivizsgálásra (ha még nem tettétek meg).

Mielőbbi babásodást kívánok!

2014. ápr. 1. 17:59
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

"Én azt nem értem, hogy miért van ez így, hogy nekünk ilyen sokat kell várni"

És az miért van, hogy valaki láb vagy karok nélkül születik?

2014. ápr. 1. 19:28
 9/18 anonim ***** válasza:
ne szomorkodj, mi is sokat várunk rá...augusztusban múlt 1 éve hogy várjuk...közben volt egy vetélésem, szünetet is tartottunk...
2014. ápr. 2. 05:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is 1,5 éve próbálkozunk az első babával.. Sajnos még semmi :( bizok benne hogy hamarosan babásodunk! :)
2014. ápr. 2. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!