8 hónap után végre pozit teszteltem. Ma valószinü, hogy nem tudok együtt lenni a párommal, holnap késő már?
Első vagyok! Így már értem a kérdésedet. :) Vhogy én is sejtettem h ovu teszt de h 8 hónap után most lett előrször pozitív az durva.
Biztos ami biztos ha ma nem de hnap legyetek együtt mindenképp. :) Aztán majd kiderül. :) Sok sikert kívánok hozzá.
A többi idióta válasszal meg ne is foglalkozz nem kell figyelembe venni. Ők így boldogok. :)
Utolsó! Tényleg durva a 8 hónap, de ez van.Nekem se jó..Tuti hogy a holnap még nem késő?
.
8 hónap után végre pozit teszteltem
Tudod kedves kérdező ezt úgy is lehetett érteni, hogy 8 hónapja próbálkoztok babával és végre összejött, pozitívat teszteltél és erre megkérdezed, hogy nem késő-e együtt lenni a pároddal.
Úgyhogy máskor legyél pontos, ha felteszel egy kérdést és ne csodálkozz, hogy mások hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!