Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az összes ismerősöm pár hónap...

Az összes ismerősöm pár hónap alatt teherbe esik, de tényleg nem ismerek senkit, aki kínlódna, mint mi. A kistesóval ráadásul. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hány hónapja próbálkoztok?
2014. ápr. 2. 14:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Megszakításokkal, de kb. 2 éve.
2014. ápr. 2. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom irány egy jó endokrinológus. Csináltass hormonsort és terheléses cukrot.

2 év alatt nem estél teherbe akkor lehet, hogy van probléma vagy veled vagy a pároddal.

2014. ápr. 2. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Nos, nálunk is ez a helyzet. Mi lassan 1,5 éve próbálkozunk, mondjuk hamar rájöttünk, hogy gond van, mivel az első spontán 4. hónapban jött. Már lombikozunk, szúrkálom magam ezerrel. Szerintem kezdjétek el a kivizsgálást. Én is sokat rágódtam, de sajna tényleg nem segít, menni kell előre, csak a cél lebegjen a szemed előtt. Szorítok!
2014. ápr. 8. 21:24
 15/18 A kérdező kommentje:
És Nektek Utolsó, mi lett a baj?
2014. ápr. 17. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:
A kislányunk születése után a férjem állandó gyógyszer szedő lett, valószínű ez is hozzájárult a csökkenéshez és a lassúsághoz, de aztán az is kezdett kirajzolódni, hogy valószínűleg ekkorát rontani a gyógyszer önmagában nem képes, úgyhogy az a meglátásunk, hogy előtte pont határeset lehetett, pont annyira volt elég jó, hogy a lányunk összejöhessen, nekünk ő egy nagy csoda. Aztán kiderült, hogy az egyik here sorvadtabb is, mert kiskorában műtéti úton hozták le neki. Van here visszere is és cisztája is. Szegénykém ki van teljesen. Máj. 8-án megy vissza Kopa dr-hoz uh-ra mert fájdogál a cisztája. Mindenképp kivizsgálást ajánlok Nektek, bennünket is hidegzuhanyként értek az eredmények. Most túl vagyunk a 2 embrio beültetésén, 30-án kiderül, hogy megtapadt akár 1 is. Bármi kérdésed van, írj privit is akár!!!! És persze szorítok!!!!
2014. ápr. 23. 10:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát szorítok Nektek nagyon. Igazából nem hinném, hogy bármi komoly baj is lehetne, a férjem elment vizsgálatra, mert egy nagyon stresszes időszak után vagyunk, meg dohányzik is, de rendben van mindene. Engem is nézett doki, van peteérésem, azt mondta, nem lehet olyan nagy baj. Az első gyermek előtt voltam mindenféle kivizsgáláson, akkor is rendben találtak mindent, de mégis nagyon sokára sikerült. Szerintem lelki háttere van, de nem tudom megfejteni. Sajnos folyton azon jár az agyam, nekünk miért ilyen nehéz.
2014. ápr. 23. 14:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van (mindegyik tervezett) és hasonló helyzetben voltunk mi is: az első spontán megfogant a 4.próbálkozós hónapban, viszont a második baba csak a 17. hónapban fogant meg, mégpedig úgy, hogy a sikertelen természetes próbálkozások után kivizsgálásokra mentünk, majd volt két inszem (sikertelen), ekkor beiktattunk egy "pihenős hónapot" a következő inszemig, de arra már nem került sor, mert pont abban az egy hónapban spontán megfogant a babánk! Nálunk valószínűleg a stressz okozhatta a gondot, viszont ekkor már táppénzen voltam és így nyugodtabb voltam (nagyon stresszes a munkahelyem). A harmadik babánk pedig már a 2. próbálkozásra összejött szintén spontán! Úgyhogy fel a fejjel!
2014. aug. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!