2 éve szeretnénk babát, eredménytelenül. Bejelentkeztem a Kaáliba jövő szerdán megyünk. Amig várok a lombikra, (hallom több hónap) addig inszemekre lehet-e menni?
Ha nincs olyan gond, ami ezt kizárja, es megvan hozza minden szükséges vizsgálat mindkettőtoknek, akkor igen.
De ezt az elso konzultáción úgyis megbeszelitek az orvossal
Szia!
Ha beigazolódik az IR, addig nem érdemes sem inszemre, sem lombikra menni, amíg nincs rendben az inzulinod. Addig nagyon kicsi a siker esélye, és nagy a hiperstimué. :-(
Viszont ha nincs más probléma, akkor lehet hogy nem is kell lombikoznotok. :-)
En sem vagyok "tipikus" ir-esnek tűnő :) de az vagyok sajnos, ez egy tévhit, hogy csak ducik lehetnek azok, vagy szorosodni kell, vagy csupa pattanás az ember lánya. Nekem semmi tünetem nem volt, csak egyszerűen évekig nem jött a baba.
Az előzőnek igaza van, endokrinologus (is) kell, a meddőségiben nem ez a szakterületük! Simán lehet, hogy a kezelés utan spontán teherbe esel. A flabelos nem túl jo mozgasforma ir eseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!