Miért ennyire nehéz a teherbeesés?
Sajnos most már nem tudok szó nélkül elmenni a téma mellett, 3 éve próbálkozunk a második babával és rengeteg olyan párral találkozom, aki küzd évek óta. Joggal mondhatnák a gyermektelenek, hogy nekem már van egy, mit problémázok, de egy jó házasságban élek, jó anyagi körülmények között, akár 3 gyereket is vállalnék, de nem tudok, mert a természet nem így akarja. Már túl vagyunk a 2. inszemináción, de sajnos a méhemben genetikailag nincs rendben minden, így az orvosom nem vállal többet (mindkét inszemináció nagy fájdalommal járt). Most még várunk a második inszem eredményére, de sajnos nem sok a remény.
Rengeteg párral találkoztam a meddőségi kezelések/vizsgálatok alatt. Szerintetek miért ilyen sok azoknak a pároknak a száma, akik első, második, harmadik (ilyennel is találkoztam, 2 összejött, a 3. nem)babájukért küzdenek?
Sajnos ezalatt az idő alatt viszont találkoztam rengeteg abortuszra váró nővel is (15-40 éves korig)
Mi 2,5 fél év siekrtelenség után abbahagytuk a baba dolgot, telejsen más terveink lettek, nem is figyeltem a ciklust se semmit. Védekezni azért nem kezdtünk el, mert az vicces lett volna ennyi idő után. Ez igy ment másfél évig sajnos mégsem sikerült. Tehát nem mindnekinél jön be ez a ne agyalj rajta dolog.
2. Nektek mit mondtak miért nem lehet? Ezt azért már nem igazán jelentik igy ki és szinte mindenkinek összehozzák bizonyos idő után. fejlett az orvostudomány szerencsére. (első voltam)
Mi éveket vártunk az első babára, nekem nagyon szörnyű volt. Nem maga a tudat, hogy nem lehet, vagy hogy nem sikerül (persze, ezt sem volt könnyű feldolgozni, meg túllépni rajta hónapról hónapra)
Inkább az volt rossz, hogy sorban derültek ki, hogy az addig tökéletesnek hitt ilyen-olyan eredményeim mennyire nagyon rosszak. Több orvoson is végigmentünk, mire végre minden kiderült, és aztán ezeket is időbe telt helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!