Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A parommal 4 honapja probalkoz...

A parommal 4 honapja probalkozunk es sikertelenul. Meg tudom hogy kicsi ido telt el. De mi az oka hogy nem sikerult? En erzem hogy sikerult, de ebbe a honapba is megjott a menszeszem. A parom szerint be vagyok dilizve. Mit tehetnek? Velem van baj\?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
100%
Majd a segííílyből eltartják a purdékat..lesz ott még 3-4 is..ne aggódj,a köv. hónapban terhes leszel,nem kell neki sok idő...
2014. nov. 19. 18:32
 52/62 A kérdező kommentje:
hat azert megmondhatom hogy cigany en sem es a paromm se vagyunk! nem azert akarunk ijen hamar gyerket hogy az allamnak legyen! hanem hogy a kapcsolatom fennmaradjon! nem erthetitek hogyha nem voltatok ebbe a hejzetbe amibe en kerultem! es kivanom neketek hogy ne is legyetek!
2014. nov. 19. 18:56
 53/62 anonim ***** válasza:

esélytelen hogy akár hasonlóba is kerüljek...

szépen, nem foglalt férfi volt mindig is a párom

17 évesen szűz voltam

elmentem egyetemre

férjhez mentem

egy valami még lehet, hogy 4 , vagy akár több hónapig nem jön össze a baba...de 4 hónap semmi, normális idő

2014. nov. 19. 19:28
 54/62 anonim ***** válasza:
Hát hogyne!:DDDD
2014. nov. 19. 19:45
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
kijártad egyáltalán az első osztályt? már ott tanítját az LY-t, nem igaz, hogy egyáltalán nem hallottál még róla. És igen, ez idegesít a legjobban, ne szaporodj
2014. nov. 19. 20:06
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
Istenem de buta vagy!!Mikor fogod már fel végre hogy gyereket nem azért vállal az ember lánya hogy a kapcsolat megmaradjon mert az ha szart sem ér a gyerek sem fogja összetartani!!!!!! A kérdés az ha elhagy tudod becsületesen vállalni??( tudom a választ NEM) Tanulj és ne a gyerek járjon a fejeden!!Komolyan elvakult vagy de nem kicsit!!!A szüleid meg ilyenkor hol a fenében vannak de komolyan?.
2014. nov. 19. 21:13
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egy finom hasonlattal éljek: a kérdező egyértelműen Taigetosz pozitív. :)
2014. nov. 19. 21:35
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
a szülők gondolom egy odúban nevelik a 10-15 hasonló külyköt
2014. nov. 19. 23:21
 59/62 anonim ***** válasza:

Te nem érzed megalázónak, hogy a pasid saját magadért nem akar veled lenni, csak ha lesz gyereketek? Ha szeretne téged, akkor nem arra várna, hogy majd ez lesz, meg az lesz, akkor már csak és kizárólag veled lenne.

A másik: éltél te már valaha külön a szüleidtől? Kellett már saját magadról gondoskodnod? Beosztani hónapról hónapra a pénzt? Mert ha nem, akkor fogalmad sem lehet róla, hogy mibe kerülhet akár csak egyetlen személy havi megélhetése, nem ám egy egész családé. És hiába mondod, hogy a párod (aki valójában nem a párod, csak te vagy a szeretője) majd így meg úgy eltart, manapság egyrészt nem sok olyan család van, ahol egy keresetből meg tudnak élni normálisan, másrészt hidd el, semmi garancia nincs rá, hogy veletek marad. Most csak azzal jön, hogy kell egy gyerek, mert az összeköt. Ha meglesz a gyerek, akkor majd azzal jön, hogy a feleségétől kettő is van, azért az mégis több, inkább velük marad, majd ha te is szülsz kettőt, akkor veled lesz. Ha már két gyerek lesz, akkor jön az, hogy hát a másik két gyerek már régebb óta megvan, nekik nagyobb szükségük van rá, a tieid meg még kicsik, velük elvagy te egyedül is. És így tovább. Mindig lesz valami kifogás. Na, akkor arra mi a terved, ha egyedül maradsz gyerekestül? Akkor majd anyu eltart? Ilyen sok pénzetek van?

Azon gondolkodtál már, hogy úgy életed során valamikor mit fogsz dolgozni? Vagy úgy gondolod, hogy életed végéig eltartanak, mint egy gyereket? Tényleg úgy akarod leélni az életed, hogy folyamatosan függsz valakitől? Akkor már sokkal több értelme lenne tanulni, szakmát szerezni, dolgozni, és utána, felnőttként gyereket szülni egy olyan férfinak, aki veled, és csak veled van, nincs melletted más nője.

2014. nov. 21. 17:22
 60/62 A kérdező kommentje:

hat hidd el hogy sokszor elgondolkoztat hogy miert vagyok vele es o miert van velem! nem a gyereke..mert meg nincs,es ha igy folytassuk nem is lesz!

hogy voltame tavol a szuleimtol??..hat igen 4 honapja magunkra vagyunk a kistesommal es hat megeleunk! ugy ahoogy tudunk..es eltudnek tartani egy csaladot is,eleg felkeszult vagyok ra!

tudom azt hogy kisajatitas,hogyha egy gyereke lenne velem,ha egyaltalan velem maradna,ahogy mondjatok! nehez lenne elfogadnom azt a dontest hogy szakitsak vele! ezert inkabb azt az utat valasztanam,hogyha lehet egy gyereke legyen tole!

2014. nov. 21. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!