A parommal 4 honapja probalkozunk es sikertelenul. Meg tudom hogy kicsi ido telt el. De mi az oka hogy nem sikerult? En erzem hogy sikerult, de ebbe a honapba is megjott a menszeszem. A parom szerint be vagyok dilizve. Mit tehetnek? Velem van baj\?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 17:12
41/62 A kérdező kommentje:
miert vagytok ijen biztosak ebbe?! h nm maradna mellettem!?
2014. nov. 18. 20:03
42/62 anonim válasza:
azért, mert úgy akar neked gyerket "csinálni" hogy nincs veled, csak te is vagy neki...
43/62 A kérdező kommentje:
tudom azt h egy reszbol tart hozzam! de a gyerekeihez is..es aa felesegihez is! tettem ojan dolgokat amiket nm szabadott volna ebbe a korba! es megbocsajtott szamtalanszor! erzem azt az eltavolodast h nm akar..de megsem vagyok kepes elengedni mert szeretem! o is elmondta h egy gyerek segitene...egy reszbol azert h a felesege valjon..masreszt h egyutt maradhassunk orokre es en ne kovessek el tobb hibat
2014. nov. 18. 20:11
44/62 anonim válasza:
De akkor is börtönbe kerülne!! Mindegy, hogy te mit vállalsz vagy nem vállalsz. És basszus ly-ról hallottál már,
46/62 anonim válasza:
Az egyetlen hiba, amit elkövettél, hogy egyáltalán szóba álltál ezzel az undorító emberrel. Mert aki egy kislányt kihasznál, az az. Nem értem, hogy miért vetted a fejedbe, hogy egy gyerek lenne a megoldás a.problémádra. A megoldás az lenne, ha minél előbb elfelejtenéd ezt az embert.
47/62 A kérdező kommentje:
nm tudok elfelejteni..egy faluba lakunk es minden nap latnam ha eppen nm kulfoldon van! belehalnek ha megint azt kene vegignezzem hogy a felesegivel van!
2014. nov. 18. 20:59
48/62 anonim válasza:
A kérdezőnek sem ettől a pasitól sem mástól nem kellene gyereket vállalnia, aki ennyire buta tegyen egy szívességet a társadalomnak és ne szüljön a segélyre.
49/62 A kérdező kommentje:
nem buta,csak lelkileg meggyotort
2014. nov. 18. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!