Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A parommal 4 honapja probalkoz...

A parommal 4 honapja probalkozunk es sikertelenul. Meg tudom hogy kicsi ido telt el. De mi az oka hogy nem sikerult? En erzem hogy sikerult, de ebbe a honapba is megjott a menszeszem. A parom szerint be vagyok dilizve. Mit tehetnek? Velem van baj\?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem hagyta ott a családját ezután se fogja, neki így kényelmes, megd..hat egy kislányt felelősség nélkül. Kérdező amúgy miből szándékoznád felnevelni a gyereked?mert tudod az nemcsak annyi hogy kipottyantod es felnő magától.
2014. nov. 16. 19:34
 22/62 A kérdező kommentje:
az apja a gyereknek segitene! es ha gyermek van biztos meletem all barmi van
2014. nov. 16. 19:38
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
De akkor se válna el, hiába lenne még egy gyereke, akkor is a másik kettő lenne fontosabb.
2014. nov. 16. 19:40
 24/62 A kérdező kommentje:
nagyon nem tudom mit tehetnek ..o az egyetlen akit tenyleg szeretek s aki melett biztonsagba is erzem magam! nm akarom elvesziteni! gyereket akarok tole s ez minden
2014. nov. 16. 19:45
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kamu, mert nem hiszem el, hogy valaki ennyire buta legyen. Fogd már fel ha akarna bármit is elvált volna, ha terhes leszel le se fog sz...rni, meg persze majd a felesége engedi hogy a közös pénzúket a te gyerekedre költse, aha hát valószínű.
2014. nov. 16. 19:56
 26/62 A kérdező kommentje:
nm kamu mert ez az igassag :) ..varom minden egyes nap h elvaljanak..de amig nincs egy biztos dolog hogy gyerek vn adig o sem akar! egy kicsit hihetetlen a mienk a sztori de ez vn :)
2014. nov. 16. 20:03
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyerek után nem is kellenél neki. eddig hamvas kislány voltán, de a szülés nincs jó hatással anők testére. téged is le fog cserélni egy újabb 13 évesre.
2014. nov. 16. 20:07
 28/62 anonim ***** válasza:
100%
Kislány, szülhetsz te neki hármas ikreket, akkor sem fog elválni. Sőt a gyerektartás alól is majd ki akar bújni és le fog cserélni egy másik hamvas, szűz p...., akarom mondani kislányra. Sajnos ez a világ ilyen csúnya. Ez az ürge kihasznál téged, csak szexre kellesz neki, örül, hogy megkap tőled mindent és ennyi. Nem fogja mosolygós arccal tologatni a babakocsit, vagy fogni a kezed a szülőszobán. Amint kiderül, hogy terhes vagy, el fog hagyni.
2014. nov. 16. 20:10
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
Tévedésben vagy, ha azt hiszed, h egy gyerekkel jobban magadhoz kötheted. Hát nézd meg, már van neki kettő, azok mellől is félrejár kefélni. A te gyerekeddel se bánna másképp. Szerintem még azt se engedné, h nyilvánosságra hozd, h ő az apa, sőt, ha terhes lennél, mindent letagadna, azonnal elhagyna, meg sem ismerne az utcán, max. lökne havonta egy kis gyerektartást, oszt jóvan. Sztem azonnal visszaiszkolna a családjához, mielőtt a feleség kiverné a balhét.
2014. nov. 16. 20:16
 30/62 A kérdező kommentje:
a felesege mindenrol tud..o mondta h ha terhes leszek elvall..lehet hogy tul buta es naiv vagyok,de nm tudok maskepp gondolkodni! o kell es vele akarok mindent! 13 evesen konnyu volt elbolonditani ez igaz..de 17 vagyok most es ugyanazt erzem
2014. nov. 16. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!