Miért kell a 12 hetes uh-ra telt hólyaggal menni? Amúgy nem látszik a kicsi? Azt nembirom ha nempisilek egész nap, mert 2óránként megyek. Mit tegyek, hogy telt legyen uh előtt?
pont ezt kérdeztem mielőtt mentem és mondhatom hogy ott voltam , pisiltem üresre és teljesen jó volt minden kép .
Ezt ki mondta..nálunk az egyik csaj úgy ment és jól elküldte a doki pisilni!
nem tudom hol mia szokás,jobb, ha a folyosón megkérdezed, mert elég kellemetlen is lehet ha a telt hólygodat nyomkodják.
2D-n telt, 4D-n ures holyag mellett lesz jobb a kep.
2D a "sima" uh. Ez kulonosen ervenyes fiatal terhessegre (a 12. heti az fiatalnak szamit). Elotte masfel oraval ne pisilj.
Altalaban ezt kisebb korban szoktak mondani.En sem tudtam de a dokim azt mondta h a "vizen" keresztul (az az ha tele a hugyholyagod) jobban "lat" az uh.Engem akkor le is kuldott es azt mondat h 1 fel ora mulva menjek vissza es igyak olyasmit amitol tudom h hamar pisilni kell...nekem ez a cola volt...es tenyleg jobban latta...
A tanacsom az h ne szorongasd egesz nap eleg ha elotte iszol valamit ...nem kell ahhoz annyira tele legyel h kipukkanjal.
Gratulalok a babahoz!
18 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!