Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell a 12 hetes uh-ra...

Miért kell a 12 hetes uh-ra telt hólyaggal menni? Amúgy nem látszik a kicsi? Azt nembirom ha nempisilek egész nap, mert 2óránként megyek. Mit tegyek, hogy telt legyen uh előtt?

Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:

pont ezt kérdeztem mielőtt mentem és mondhatom hogy ott voltam , pisiltem üresre és teljesen jó volt minden kép .

Ezt ki mondta..nálunk az egyik csaj úgy ment és jól elküldte a doki pisilni!

nem tudom hol mia szokás,jobb, ha a folyosón megkérdezed, mert elég kellemetlen is lehet ha a telt hólygodat nyomkodják.

2008. júl. 6. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:

2D-n telt, 4D-n ures holyag mellett lesz jobb a kep.

2D a "sima" uh. Ez kulonosen ervenyes fiatal terhessegre (a 12. heti az fiatalnak szamit). Elotte masfel oraval ne pisilj.

2008. júl. 6. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Altalaban ezt kisebb korban szoktak mondani.En sem tudtam de a dokim azt mondta h a "vizen" keresztul (az az ha tele a hugyholyagod) jobban "lat" az uh.Engem akkor le is kuldott es azt mondat h 1 fel ora mulva menjek vissza es igyak olyasmit amitol tudom h hamar pisilni kell...nekem ez a cola volt...es tenyleg jobban latta...

A tanacsom az h ne szorongasd egesz nap eleg ha elotte iszol valamit ...nem kell ahhoz annyira tele legyel h kipukkanjal.

Gratulalok a babahoz!

18 hetes pocakos

2008. júl. 6. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem még a 12 hetes ultrahang előtt mondta az orvosom egy vizsgálaton, hogy legközelebb ürítsem ki a hólyagom, mielőtt vizsgálatra megyek. A 12 hetes ultrahangon meg külön megkérdezte azaz orvos, aki akkor vizsgált, hogy üres-e a hólyagom. Úgy látszik, ahány orvos annyi szokás :-). Boldog babavárást! 19 hetes kismama.
2008. júl. 6. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Én semhallottam még erről nálam mindig mondták,hogy pisiljek előtte.Sosem volt gond a képpel.Nyugodtan menje l pisilni előtte.39hetes kismama
2008. júl. 6. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem sima UH előtt elküldtek pisilni, a 4D előtt meg nem volt szabad. Érdekes. Arany középút: közepesen telt hólyag :) Üdv 18 hetes kismami
2008. júl. 6. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is telt hólyaggal kellett a 12. heti UH-ra menni. Én elmentem indulás előtt pisilni, majd az oda úton nem kevés ásványvizet ittam. Amikor odaértem, alig vártam a vizsgálatot és a végét, hogy rohanhassak a wc-re. úgyhogy nyugodtan pisilj mielőtt elindulsz, és útközben iszogass - persze vizet vagy üditőt. :-) Boldog baba várást , 13 hetes kismama.
2008. júl. 7. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!