9hetes a babám, még mindig rendre 2óránként szopizik, próbálom kitolni, de annyira sír, hogy éhes. Mit csináljak? 90-100g eszik fél óra alatt, már többet is kéne neki, nem? 6kg-os babó
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 11:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem többet enne. Én amikor mértem volt hogy tudott szopizni 170ml, de átlag 130 ml evett. Azóta kevesebb lett a tejem és ki kellett pótonom tápszerrel. mert az 50 ml tejcsi ugye semmire nem elég. Amikor már tápszert is kapott tovább bírta. De nem sokkal mint 2 óra. Úgyhogy szerintem ciciztesd többet hátha több lesz a tejcsid is. Egyébként az anyatejet 1 óra alatt megemésztik a tápszert 3 óra alatt ezért éhezik meg hamarabb a babód.
2/6 anonim válasza:
Tedd gyakrabban cicire :) Lánykámnak pl pici volt a gyomra, 50 grammokat szopizott még hathetesen is, igaz óránként, félóránként. Hízni hízott rendesen, első hónapban egy kilót mindezek ellenére. Teljesen mindegy hány óránként szopizik, és egy alkalommal mennyit, mert a napi kalóriabevitel számít a hízás szempontjából.:) Lányom is egy-egy szopi alkalmával keveset szopizott, a napi megevett tejmennyisége mégis több volt, mint ami elég lett volna neki :)
3/6 TKI Ibolya válasza:
Mi felnőttek sem vagyunk egyformák akkor a babáktól miért várjuk el hogy meghatározott mennyiséget egyen.Neki ennyi az igénye.Felesleges méregetni a gyereket ha éhes úgy is jelez.Nem kicsi a súlya.Az én fiam is 2 óránként szopik sőt van hogy hamarabb nem próbálom irányítani,én is akkor eszem amikor akarok nem amikor mások mondják.
4/6 anonim válasza:
igen, elvileg többet kéne. de így, hogy két óránként eszik, elég ekkora mennyiség is. valószínű csak ennyi tejed van és ő úgy kompenzál, hogy gyakrabban kér.
5/6 anonim válasza:
Az én babám 7 hós koráig 2 óránként cicizett... Csak a hozzátáplálás segített utána. Úgyhogy kitartás! És ne adj neki tápszeres pótlást! Felesleges!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 29. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!