Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A parommal 4 honapja probalkoz...

A parommal 4 honapja probalkozunk es sikertelenul. Meg tudom hogy kicsi ido telt el. De mi az oka hogy nem sikerult? En erzem hogy sikerult, de ebbe a honapba is megjott a menszeszem. A parom szerint be vagyok dilizve. Mit tehetnek? Velem van baj\?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Tidod egy gyerek nem könnyű, a leges legjobb akpcsolatokat is emgviseli...szőval egy problémás kapcsoatot jó eséllyel SZÉTSZAKÍT és nem összetart.

A gyerekről gondoskodik, akkora részben, mitahogy kötelezik.. A édeskevés...

Neked 8 általános és max 3 év középiskola után sosem lesz értelmes állásod, max elmehetsz hivatasosnak, ott legalább kereshetsz.

De apja enm lesz a gyerekednek, ő pedig amint felnő le fog nézni, hogy egy nős pasinak szültél, örök másodikként, és erre ítlted abgyerekedet is..

Ugye itt szó volt hogy 2 gyereke már van..3 gyerek fizu 50% a elosztva 3mmal maximum ennyit adhat.. Pénzben.. Időben semmit sem köteles..

Én nem vagyok benne biztos,hogy ő nem védekezik alamilyen formába egyébként, és csak szivat téged

2014. nov. 17. 07:22
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus....17 vagy és 4 éve vagytok együtt. Vagyis egy felnőtt férfi és egy 13 éves gyereklány kezdett kapcsolatot. Nem értem a szüleid hogy nem jelentették fel megrontásért....Sajnos csak minden rosszat tudok kívánni egy ilyen férfinek. Neked meg azt hogy ne legyél már ennyire sötét! Nem fog vállalni téged gyerekkel sem, max gyerektartást kapsz majd és ennyi. Ja meg eljár hozzád hétvégente .ugni.
2014. nov. 18. 11:04
 33/62 anonim ***** válasza:
28%
Ne csüggedj ,nekünk "csak" 14 éve nem sikerül!!!
2014. nov. 18. 14:30
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát én leragadtam ott, hogy egy 31 éves pasi összejött egy 13 éves kislánnyal...ez tök komolyan senkinek nem szúrta a szemét egyik családban sem? Te jó ég, ez egy beteg, pedofil...
2014. nov. 18. 17:57
 35/62 A kérdező kommentje:
jobb lett volna mas temaba irjam ki ezeket amiket irtam :)...valahogy nem ide valo ...nem hejes azt tudom hogy egy 13 eves es egy 31 eves...akkoribba konnyen eltudott bolonditani azzal ahogy bant velem! miutan a faluba is kiderult a dolog sokan mondtak hogy azert vagyok vele mert apa hianyom van (apa nelkul nottem fel ) mellette feltalaltam magam es ereztem magam valakinek vagy valaminek! most mar csak a gyerek ami szoba johet kozottunk..nm nagyon fenyes a kapcsolatunk es egy gyerek segitene h hejre alakuljunk
2014. nov. 18. 18:49
 36/62 anonim ***** válasza:
76%
Helyes, helyre, a kapcsolat meg tönkre fog menni, a gyerek életével együtt. És ha megszületik, apukát még le is csukhatják, mert elmúlt 30, te pedig nem vagy 18. Börtönbe akarod juttatni liliomtiprásért?
2014. nov. 18. 19:05
 37/62 A kérdező kommentje:
nem! szo sincs ijenrol! ha teherbe esnek kiallnek mellette s ha o is vallal engem baja nem eshet!
2014. nov. 18. 19:09
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Egy rossz kapcsolatba gyereket szülni felelőtlenség.Azt akarod hogy a te gyereked is apa nélkül nőjjön fel?
2014. nov. 18. 19:33
 39/62 A kérdező kommentje:
nem! ha gyereket szulok neki o mellettem maradna!
2014. nov. 18. 19:35
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradna melletted, hiszen nincs is melletted. Ő csak élvezi, hogy friss husi vagy, akitől mindent megkap. Csak a te fantáziád szüleménye, hogy egy gyerek után veled lenni. Elarulom, hogy még ennyit se törődne veled mint most.
2014. nov. 18. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!