Lombikosok! Maga a beültetés mennyire fájdalmas?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy katéterrel történik. amikor a Hycosy-t csinálták, nagyon fájt a katéterezés, most is ilyen lesz? Rettegek a fájdalomtól.2014. szept. 11. 17:30
1/7 Manka68 válasza:
Nem, nem olyan, alig érzed. Nem rosszabb egy rákszűrésnél. :-)
2/7 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem! Tényleg olyan mint egy rákszűrés! Ne izgulj figyeld közben a monitor ha engedik és észre sem fogod venni :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem egy egyszerű rákszűrés is fáj, könnyezek, és még utána is órákig fáj a helye. Van még valaki így?
2014. szept. 11. 19:26
4/7 Manka68 válasza:
Bocs a feltételezésért, de nem lehet, hogy a dokid durva, vagy ügyetlen?
Rákszűrés után nekem is vannak enyhe menses jellegű görcseim, de közben azért még nem sírtam.
Viszont beültetéskor nem volt semmi ilyesmi. :-)
5/7 anonim válasza:
szia! én is nagyon féltem, mert volt már nekem is valószínűleg ügyetlen dokim, akinél fájt a rákszűrés.De ez semennyire nem fájt, konkrétan észre sem vettem. :) Az előkészület kellemetlenebb volt, mert kicsit letisztogatják a hüvelyt, de az sem fáj. Aztán már csak csodálkoztam, hogy vége is van! :) Ne aggódj! A petevezető átjárhatósági az egy horror ehhez képest! :)
6/7 anonim válasza:
Én észre sem vettem :-) Szintén voltam olyan dokinál ahol fájt a rákszúrés, nem is mentem többet; és többet nem is fájt!!!!!!!!!!! Hozzáteszem; nekem a hycosy is inkább kellemetlen volt mint fájdalmas.
Egy barátnőm érezte; neki kellemetlen volt; de csak az első, a második nem. Ki tudja mi volt ott az ok.....
Ne félj tőle, gondolj a gyönyörű babádra / babáidra!!! :-)
Sok sikert neked!
7/7 anonim válasza:
Én semmit sem éreztem, közben néztem a monitort, mutatta a doki, hogy hol a levegőbuborék előtte és utána, és hogy közben ott vannak a sejtek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!