Lombikosok! Szerintetek van valami jelentősége, hogy melyik évszakban van a beültetés?
Értem ezalatt, hogy pl. ősszel a szervezet is felkészül a "téli nyugalomra", vagy tavasszal már jelentkeznek a hiányállapotok. Az évszakok változása a hormonháztartásra is befolyással van, stb.
Konkrétan: szeretnék olyan megerősítő példákat hallani, akiknek őszi-téli időszakban sikerült a lombik. :)
Köszönöm!
Nekem a nyári - és szám szerint a - 4. lombik lett sikeres, az ősziek nem sikerültek:(. Most a tesóért megyünk. Az első tesós próbálkozás nem sikerült október elején...télen megyünk a fagyibabákért.
(Első fagyibabás beülti lesz, január környékén. Nem tudom, mire számíthatok, mit tehetek még az ügyért. Hormonok rendben, azoospermia miatt kell a lombik...)
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Köszönöm a válaszokat. Írjatok még! :)
Én egyszer a Czeizel dr.-tól hallottam (tv), hogy az őszi kismamáknak nagyobb százalékban marad meg a terhességük (nyilván koraterhességről van szó), szóval ennek alapján ugyanez vonatkozhat a lombikra is.
Én nagyon szeretném ha nekünk ősszel elindulna, de igazából lutri (a férjem miatt, még gócot kutatunk), lehet hogy télen lesz, lehet hogy csak tavasszal.
Szerintem ezzel ne törődj, szedd a D3 vitamint, sok gyümi, zöldség, kismamavitamin, folsav, néha szoli hogy kapj egy kis fény terápiát, menj fodrászhoz, és várd nagyon a tesót a pocidba! Kit érdekelnek az évszakok; sajnos a lombiknál nagyon igaz hogy minden úgy van, viszont semmi sem biztos.......... Sok sikert kívánok neked, és kitartást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!