Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Beültetés után a...

Valaki80 kérdése:

Lombikosok! Beültetés után a gyakori wc-re járkálás normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy első lombikos vagyok (bízom benne az is maradok). A kérdésem az lenne hogy beültetés után normális hogy ennyit jár az ember pisilni?! vagy ez esetleg már utalhat a megemelkedett hcg szintre?!az ET után 5 nap vagyok. Kérlek segítsetek mert nem szeretnék semmit beképzelni ami nincs de ha meg igen az meg csak jó lenne. Várom a véleményeket . köszi
2013. aug. 21. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is nagyon sokat jártam wc-re. Én arra fogtam, hogy a lombik alatt végig 3liternyi folyadékot ittam, előtte pedig nagyon keveset. Ne agyalj, ne keresgess magadon jeleket!Csak pihenj, beszélj a picihez!Sok sikert kìvánok!
2013. aug. 21. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra,hogy amiatt hogy sokat iszom lényegesen többet mint mondjuk még a stimu előtt is akár... Bár én már akkor megkezdtem és akkor nem volt ennyire gyakori a dolog :) igen tudom nem szabad keresni semmilyen jeleket magunkon de valahogy az ember akarva-akaratlanul is teszi. Én nem tudom hogy mások hogy csinálják de hiába próbálom a figyelmem elterelni igazán sokáig nem megy... te hogy csináltad?!
2013. aug. 21. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem sem ment. Én még hánytam is, a terhesség szinte minden tünetét produkáltam. A napom abból állt, hogy vizsgálgattam magam, s utána gyorsan néztem a netet, hogy ez mit jelent. Sajnos nekem nem jött össze, lehet, hogy ezért. Ezért írtam neked, hogy ne vizsgálgasd magad, s, ha tüneteket találsz és mégsem sikerül, a csalódás is hatalmasabb. Tapasztalatból mondom. Most már okosabb vagyok, nem keresem a jeleket. Most épp azt sem tudom, hogy mikor lesz a következő menszim. Eddig mindent számolgattam, még azt is felírtam a ciklus.hu- n, hogy mennyi a reggeli hőm, milyen tüneteim vannak az adott napon. De rájöttem, hogy ezzel csak kínzom magam.

Légy türelmes, próbáld a figyelmedet másra irányítani: nézz filmeket, olvasgass, beszélgess a barátaiddal, tereld el a figyelmed..... Tudom, hogy ez nagyon nehéz! Én is olyankor vagyok okos amikor nem vagyok benne, de most megfogadtam magamnak, hogy a következő lombiknál én is így fogok tenni! Remélem sikerül neked! S hamarosan terhes témában érdeklődhetünk mind a ketten! :)

2013. aug. 22. 10:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem és sajnálom hogy neked nem sikerült viszont most már sokkal nagyobb odafigyeléssel és nem aggódással állsz neki az egészhez gondolom. Köszönöm hogy drukkolsz én is bízom benne. Én eddig pont az ellenkezője voltam sosem vizsgálgattam magam sosem néztem tök laza voltam ezzel kapcsolatban de most hogy úgymond ekkora " a tét" ( ez lehet kicsit hülyén hangzik) így sokkal másabb. Se hőt se semmit nem néztem előtte most pedig már próbálok pozítiv lenni hiszen eddig csak pozítiv dolgok történtek és minden zökkenőmentes volt miért ne lehetne továbbra is így :) én próbálok hinni benne és az agyam átállítani hogy tényleg csak így lássam a dolgot. Tudod már mikor lesz a következő lombikod így előreláthatólag? Mégegyszer köszi a segítséget.
2013. aug. 22. 11:15
 5/6 anonim válasza:

az elsőnél én is kerestem a tüneteket, rengeteget jártam pisilni, de sokat ittam is, és ott van még plusszban a progeszteron, az is produkálhat tüneteket.Nem sikerült.

A másodiknál nem figyeltem a tüneteket, ha volt is vmi, ráfogtam a hormonokra. Sokkal nyugodtabban viseltem, nem stresszeltem stb.. és sikerült :)

2013. aug. 28. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok ET+4. napon Én is első lombikos vagyok. Ez a gyakori mosdóba járás nálam is fennáll. Még éjszaka is ki kell mennem.

Bár tény, hogy azóta Én is többet iszom mint előtt. Lehet csak egyszerűen ez az oka.

2013. aug. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!