Lombikosok! Aki IR-es, mennyit és milyen jellegű mozgást végzett az embrió transzfer után? Bővebben lent!
Nekem minimum 4*40 perc a heti torna "adagom", méghozzá súlyzós edzés, mert vékony vagyok és 180g CH/nap. (Már nem méregetek.) Így a Metformint (Merckformint) ki tudtam küszöbölni, és egyensúlyba tudtam hozni a CH anyagcserém. Mennyire lehet probléma a megtapadásnál, ha az ET utáni első pár napban semmit nem csinálok, inkább fekszem, utána is csak sétálok kb. két hétig, míg kiderül az "eredmény".
(Az orvosom nem javasolja amúgy sem a fekvést a 3 nap után. Csak a kímélő életmódot.)
Elsősorban olyanok válaszát várom, aki "érti" a dilemmám, illetve tapasztalatból beszél. :)
Köszönöm szépen!
Nekem sem ajanlotta a doki a fekvest, csak max egy napig. Utána sétáltam (van egy kutyánk), naponta ugy 3-4 km-t, de nem durva tempóban azert :)
Sikerült egyébként, pár napon belül szülők, a cukor-inzulin értékeim meg végig jók voltak, a diétát végig nagyon szigorúan tartottam.
Köszönöm a válaszod!
GRATULÁLOK!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!