Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tehetnek meg? Hova forduljak?

Mit tehetnek meg? Hova forduljak?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. Több, mint harom eve varjuk a csodat, de semmi. Jartam negy nögyogyasznal, egy termeszetgyogyasznal, egy terapeutanal, ket endokrinologusnal es egy homeopatias orvosnal.

Szedtem baratcserjet, mehpempöt, inofolicot, mindenfele vitaminokat, hasznaltam Zesticat. Hömeröztem, ultrahanggal követtek a peteeresemet, ovuteszteltem, neha ezek kombinalva.

Megneztek a hormonsorom kb negyvenszer, volt laparom, terheleses vercukormeresem, mehtükrözesem.

Mivel kezdödö IR fele tendalok, dietazok, sportolok. Mindig betartottM minden utasitast, beszedtem minden gyogyszert, a ferjem spermaeredmenye remek. (bar miota kezelnek az orvosok, szerintem romlanak az eredmenyeim) Megsem sikerül a baba.

Egyszerüen nem ertem,ha minden ennyire csodas, akkor miert nincs baba? Ha baj van miert nem talaljak? Tud rajtunk valaki segiteni?

Lombikra nincs penzünk, itt nem tamogatja az allam, es nincs 6000€-nk egy probalkozasra, amiböl talan semmi se lesz.

Egyszerüen nem tudom mar mit tegyek. Csak azt hallom legyek türelemmel, de meddig??? Masnak miert sikerül par honapon belül, nekünk meg miert nem lehet?

Legyszi ne irjatok, hogy ne görcsöljek ra, mert ezzel semmivel nem jutok elöbbre.

Egyszerüen kilatastalannak latom a helyzetet, nem tudom a lombikon kivül mi segithetne rajtunk. Ha tudnam hogy sikerül, kifizetnem azt is, de igy??

2014. szept. 6. 19:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen megértelek,én is hasonló cipőben járok 1,5 éve semmi!

Mindent kipróbálta teák,vitaminok,átjárhatósági,hormonvizsgálat,spermavizsgálat!DE SEMMI!

Most feladtam,nem agyalok rajta!Itt vagyok 37.évesen és nem tudok gyereket szülni a páromnak!

Igazságtalan az élet!

Ma megyek a dokihoz,mert kínlódok,barnázok,vérzek folyton!

2014. szept. 9. 12:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Arról hallottál már, hogy a párok egyszerűen "nem illenek össze", ezért nem fogan meg a baba? Olvass utána kicsit. Ez azt hiszem elég kegyetlen dolog :(
2014. szept. 9. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!