Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tehetnek meg? Hova forduljak?

Mit tehetnek meg? Hova forduljak?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. Több, mint harom eve varjuk a csodat, de semmi. Jartam negy nögyogyasznal, egy termeszetgyogyasznal, egy terapeutanal, ket endokrinologusnal es egy homeopatias orvosnal.

Szedtem baratcserjet, mehpempöt, inofolicot, mindenfele vitaminokat, hasznaltam Zesticat. Hömeröztem, ultrahanggal követtek a peteeresemet, ovuteszteltem, neha ezek kombinalva.

Megneztek a hormonsorom kb negyvenszer, volt laparom, terheleses vercukormeresem, mehtükrözesem.

Mivel kezdödö IR fele tendalok, dietazok, sportolok. Mindig betartottM minden utasitast, beszedtem minden gyogyszert, a ferjem spermaeredmenye remek. (bar miota kezelnek az orvosok, szerintem romlanak az eredmenyeim) Megsem sikerül a baba.

Egyszerüen nem ertem,ha minden ennyire csodas, akkor miert nincs baba? Ha baj van miert nem talaljak? Tud rajtunk valaki segiteni?

Lombikra nincs penzünk, itt nem tamogatja az allam, es nincs 6000€-nk egy probalkozasra, amiböl talan semmi se lesz.

Egyszerüen nem tudom mar mit tegyek. Csak azt hallom legyek türelemmel, de meddig??? Masnak miert sikerül par honapon belül, nekünk meg miert nem lehet?

Legyszi ne irjatok, hogy ne görcsöljek ra, mert ezzel semmivel nem jutok elöbbre.

Egyszerüen kilatastalannak latom a helyzetet, nem tudom a lombikon kivül mi segithetne rajtunk. Ha tudnam hogy sikerül, kifizetnem azt is, de igy??

2014. szept. 6. 19:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!!

HÚÚÚÚÚ én teljesen megértelek!tudom ezzel nem sokra mész!Mi is 3 éve várunk a babárra!!ahogy az egyik hozzászólásnál írtad én is teljesen így érzek sokszor!áááááá hagyjuk már a "ne görcsölj rá "hozzászólást már bocs aki ezt írta!3 év nagyon hosszú!ez már nem erről szól!valami csak nem stimmel ha nem jön a baba!a terheléses cukrod és inzulinod milyen lett?? én is rettegek ir-től így én is most csináltattam meg a terhelést és hát nem a legfényesebb legalább is szerintem!az a legnagyobb baj az ir-rel ha nincs elszállva az eredményed nem foglalkoznak vele!majd csak akkor ha már tényleg nagy baj van!és ezt valahol nem értem!!

Lombik:a lombik se ér addig semmit míg nincs rendbe nálad minden!nekem nagyon sántít valami!nagyon könnyen rámondták "áááá magával minden rendbe van és várjon türelemmel""de meddig??míg végül nem lehet gyereked???én csak azért mondom ezt mert én is rettenetesen csalódtam a dokikba!nem tudnátok megoldani ,hogy itt Magyarországon csináltassátok meg a lombikot vagy inszemet???egy sors társad!!!!

2014. szept. 7. 08:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Ki állapította meg nálad az ir-t? Kapsz rá gyógyszert? Helyesen csinálod a diétát? Le tudnád írni a terheléses eredményeidet?

Az ir, pco-nak a kezelése 4 pilléren alapszik és mindnek a helyén kell lennie, étrend sport lélek es gyógyszer. Mivel nekem is csak enyhe az ir igy gyógyszert nem szedek de iszom az inofolikot, de az olcsobb otthon kutyulós változatát. Lehet hogy a b vitamin és idegnyugtató hatása miatt de én megnyugodtam. 2 éve várunk mi is és pont ilyen dühös voltam mint te, mindenre és mindenkire. Most hosszú idő után újra imádok élni és tudom hogy sikerülni fog és ez nem azt jelenti hogy feladtam vagy nem gondolok rá sokat, egyszerűen csak várok rá türelmesen.

Tudom milyen ha mindenki szül körülötted, nekem még a nagymamám is a ne görcsölj rá-val jön folyton, ők lehet elhiszik ezt, én nem. A meddőség nem egy külön álló dolog, mindig valaminek a tünete! Meg kell talalni a hibát és megfeleloen kezelni és türelemmel várni. Ehhez néha lelki szakember segítségét is igénybe kell venni.

2014. szept. 7. 08:32
 13/22 anonim ***** válasza:
11-es, ha megteheted menj magán endokrinologushoz. Én kettőnél voltam az eredményeimmel, mindkettő maszek volt, az első azt mondta testileg semmi bajom! Elmentem a mens mentisbe, ez volt a legjobb döntés!!! Az orvos megértett, nem jött az engedjem el szöveggel, az enyhe ir-re is kezelést írt elő, gyógyszert kaptam a pajzsmirigyemre és a magas prolaktinra! Nem mindegy kihez megy az ember :( A mens mentisben tényleg segíteni akarnak, és hiszik hogy ha a nőben minden rendeződik akkor spontán lesz baba, semmiféle lombikra nem lesz szükség!
2014. szept. 7. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:

13 válaszolónak!

bár bejelentkeztem a mensmentis-be!szeptember 15-re van időpontom de sajnos valszeg le kell mondanom és új időpontot kell kérnem mert nem lesz meg az eredményem addigra!július 28-án voltam a 3 napi vérvételen és még mindig nincs meg!az anti-tpo-ra és a d vitaminra majdnem 2 hónapot mondtak akkor mikor levették a 21 napi már megvan!inszemes doki kérte a vérvételt!röhej ami velem történik!pedig júliusba kértem időpontot!jövő hét vége fele hívom újra a dokimat ,hogy mi a helyzet az eredményemmel!11-es voltam!!

2014. szept. 7. 08:56
 15/22 A kérdező kommentje:

Nekem is a Mensmentis allapitotta meg az IR-t ami meg nem is az igazabol. Nem irtak elö nagyon szigoru dietat, de azt tartom, (igaz nagyon ritkan elbukom egy egy alkalommal. ) En is Inofolicot szedek, nagyon hittem benne, persze semmit nem ert. ( Ugyanugy hittem minden mas csodaszerben, amitöl mindenki mas terhes lett)

A laboreredmenyeket este elöturom, most nem vagyok otthon.

Köszönöm a biztatast mindenkinek, mar kicsit megnyugodtam talan tegnap ota. Csak ami kiboritott, az az volt, h kb. ez volt a 10-edik eset, hogy az orvos megtalalta a baj okat. Csak aztan valahogy semmit se segitett a kezeles.

2014. szept. 7. 10:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Melyik orvosnál voltál? Volt kontrollod utána? Nem jellemző a mens mentisre, hogy ne lennének figyelmesek. Voltál diétás oktatáson náluk?
2014. szept. 7. 10:52
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem akarom leszolni a Mensmentist, felre ne erts. Nagyon segitökeszek voltak, es kedvesek. Most megyek par het mulva kontrollra, talan többet tudnak mondani.

Valoszinüleg tulsagosan hittem benne, hog ha hozzajuk megyek lesz hamar eredmeny. Lehet türelmetlen vagyok, vagy nem tudom, harom honapja kinzom magam a dietaval ( nem volt oktatas, csak a doktornö mondta el mire kell figyelni), a legkisebb eredmeny nelkül. Felek attol is, hogy ha visszamegyek elzavarnak, hogy nem tudunk segiteni, menj lombikra. Vagy szedd ezt meg öt evig aztan csak ledz mar valami...

Es ilyenkor elfog a szomorusag es a harag, hogy meg itt ket honap, meg ott egy fel ev, mikor lesz vegre nekem is babam.

Bar tudom mar kb. egy eve a valaszt: Soha

2014. szept. 7. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne mondj ilyet, igen is lesz babád!

Én azért nem ismerem ott az orvosokat, de akinél én voltam, ő szuper jó volt és meg sem próbált nekem diétás tanácsot adni, mert az nem az ő szakterülete, hanem kikísért és szólt is a recepciós csajoknak, hogy egyeztessenek velem időpontot diétás oktatásra! Én is 3 hónapja csinálom és ez még nem sok idő. Sokat olvastam erről és én adtam magamnak egy évet, hogy azalatt helyre kell billentenem a belső egyensúlyt és akkor talán jön majd a gólya. Ne add fel!

2014. szept. 7. 12:01
 19/22 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én is a mensbe járok, és nagyon meg vagyok velük elégedve.

Nemrég kezdted a hármas kezelést, ha jól olvastam. Az IR nem javul egyik napról a másikra, adj magadnak időt. Ez nem megy hipp-hopp, kicsit legyél türelmes. Ne a három évet számold, hanem csak annyit, amennyi a kezelés kezdetétől eltelt.

Ha tényleg minden rendben lesz, és még mindig nem jön össze, kérj további vizsgálatokat. Vannak még, hidd el. Egy csomó.

Nekem pl volt leiden szűrés, véralvadási faktorok, mindkettőnknek genetikai vizsgálat.

Ja igen, és van egy barátnőm, aki rögtön azután esett teherbe, hogy kivették a manduláját. Addig ők sem tudták, hogy amiatt nem jön a baba, már clostit akartak neki adni.

Megúszta.:-)

Szóval fel a fejjel, lesz nektek is babátok, csak ne adjátok fel!

2014. szept. 8. 19:45
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a valaszt, es hogy ilyen kedvesek voltaltok velem.

Most egyelöre nem akarok gondolni se a babara, nagyon elfaradtam. Jarok tovabb a mensbe, aztan vagy lesz valami, vagy nem.

2014. szept. 8. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!