Mit tehetnék ez ellen, hova forduljak segítségért?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy a hétvégén kiutazott külföldre Édesanyám. És ültem ma az orvosi rendelőben, és láttam egy kisgyereket az anyukájával, hogy milyen boldogok. Nagyon szíven ütött az egész, nem tudom miért. De rájöttem, hogy iszonyatosan nagy űr keletkezett bennem, mit tudnék ez ellen tenni?2014. márc. 31. 18:23
1/5 anonim válasza:
Én akkor vagyok így vele, ha gyerekeket látok a nagyszüleikkel. Csak az egyik nagymamámat ismerhettem meg, de már ő is meghalt.
Ez ellen nem hiszem, hogy lehet tenni. Kivéve akkor...ha még él az illető. Beszélj vele: skype, telefon.
2/5 A kérdező kommentje:
Ismerem a helyzeted #1. Én is csak egy nagyszülőmet ismerhettem meg. Nos ezzel az a baj, hogy tudod nem olyan mint mikor együtt ültünk kint és lelkiztünk mindenről. Meg az öleléseit sem tudja semmi sem pótolni.
2014. márc. 31. 18:28
3/5 anonim válasza:
ez így van nagyon rossz lehet de lelki békére kell találnod félelmet idegességet stresszt veszek észre...nyugodj meg minden rendben lessz!
4/5 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, hogy milyen volt egyébként a kapcsolatotok? Mennyi idős vagy? Miért ment ki? Mennyi időre??
Biztos tudsz vele még kapcsolatban maradni telefonon, emailben, stb, használd ki ezeket.
5/5 A kérdező kommentje:
#4 írtam privátba.
2014. márc. 31. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!