Gabriella 26 kérdése:
Mennyi esélyem van az apa ellen a gyermekelhelyezési
perben?
Eloszor is a gyamugyhoz kellene fordulni, viszont az allitasodat igazolni kell. A kislanyod mondta el? A legjobb lenne, ha pszichologushoz vinned es o ki tudna deriteni, illetve hivatalos igazolast is tudna adni, amivel mar lepni lehet.
2014. márc. 25. 21:53
Vigyázz ezzel az egésszel,mert félő,hogy a gyámügy fogja magát és végleg kiemeli a gyereket a családból.Gondolom annak is van oka(SÚLYOS OKA),ha nem az anyukának ítélik a gyereket!Ez ritkán szokott megtörténni.Úgyhogy szerintem kevés esélyed van,ha az okok továbbra is fennállnak.
Mindenféleképpen jelentsd fel a bántalmazó mostohaanyát,és ezzel párhuzamosan menj rögtön a gyámügyhöz,hogy intézkedjenek!
De ha fenn áll most is a régi ok,ami miatt nem ítélték neked a kislányodat,akkor kevés esélyed van,de több,mint az apának.
2014. márc. 25. 21:57
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!nem a kislányom mondta el,hanem felkerestem az osztálytársakat,hogy tudnak e valamit rola,és az egyik kisfiu mondta el nekem hogy ő látta hogy megtépte a haját,és haza huzta,mert a játszótérre ment az iskolatársaival iskola után hazafele. :( és még azt is mondta hogy sokszor félre megy a közösségből,és sir zokog de nem mondja meg hogy miért!
4/12 A kérdező kommentje:
2 A kislányomat azért az apa neveli,mert amikor mi összevesztünk nála laktam,nem engedte elvinni a gyereket és aposomék sem egy házban laktunk velük.ö beadta a felpereskedést,amiröl én nem tudtam,és utána felkeresett hogy legyünk ujra együtt neveljük a babánkat és szép lesz minden.én bele mentem egyrészt a kislány miatt,másrészt mert szerettem.miután megkaptam a papirt,hogy én leszek az alperes,mondta hogy ne foglalkozzak vele,mert együtt neveljük fel,mondjam azt a biroságon hogy oké legyen az apá a felügyeleti jog hogy ne kelljen sokat fizetnünk a biroságon.amilyen bolond,és hiszékeny voltam kimondtam!!!!
5/12 A kérdező kommentje:
folyt köv:és miután lezejlott a tárgyalás kimentünk a biroságbol,közölte velem hogy köszöni szépen hogy aláirtam majd jelentkezik!és elhajtott!!!! láthatásom minden 2-ik héten lenne, négy éve küzdök vele hogy nálam lehessen 2 napot.nem enged a közelébe sem.kisajátitotta magának.amikor nagyon ritkán találkozok a kislányommal fut hozzám ölel :)
Lemondtál a gyerekedről,mindegy miért,ez borzasztó bűn számomra.Anya vagyok,de soha semmiért nem írnék alá egy olyan papírt,ha 100 milliót adnának akkor sem.
Szerintem semmi esélyed nincs,azért nem fogják kiemelni a megszokott környezetéből,mert egy gyerek azt mondta,hogy megütötte a mostoha...esetleg egyszer...nem is látod a gyerekedet szinte soha,hitelt sem adnának a szavadnak :(
2014. márc. 25. 22:34
7/12 A kérdező kommentje:
Igen bün,fiatal hiszékeny kislány voltam akit fenyegettek,persze nem mentség a tettekre!de szeretném sürübben látni,és tartani vele a kapcsolatot mint egy normális ember.ez a kérdés hogy ezt hogy tehetném,és mit tehetnék ellenük? dédszülöknél élnek 3 gyerek 4 felnött az apuka keveset van otthol,senki nem tudhatja mi folyik a négy fal között!!
Talán ha egy kicsit nagyobb lesz,és érdeklődik ő is felőled,meg egy kicsit önállóbb lesz,akkor van esélyed.
1.Férfiaknak sok év után jár csak a teljes bizalom!Addig sem szabad kimutatni,hogy nem bízol bennük.
2.A pénzes fél MINDIG nyer.
3.A gyámügy rendszeres bántalmazás esetén igen is kiemeli a családból a gyereket.
2014. márc. 25. 23:01
9/12 A kérdező kommentje:
Igen megtanultam a leckét!! mindig a pénzes fél nyer?az apuka keresetéböl élnek,nemtudom mennyire számit hogy hogy még segitik a szülök,és a nagyszülök?hitele nagyon sok van.
10/12 anonim válasza:
3 éves kora óta az apja és a nevelőanyja neveli? Akkor te mit akarsz attól a kislánytól? Többet töltött az életéből velük, mint veled. Gondolj már bele neki mekkora megrázkódtatás lenne ha most kivennéd a megszokott környezetéből? Eddig a 4 év alatt nem jutott eszedbe, hogy a te lányod és nevelni akarod? Szerintem csak rosszat tennél vele ha pert indítanál. A kislánynak tuti..
2015. jan. 21. 14:31
Kapcsolódó kérdések: