Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélyem van az apa...

Gabriella 26 kérdése:

Mennyi esélyem van az apa ellen a gyermekelhelyezési perben?

Figyelt kérdés
Van egy 7 éves kislányom már 3 éves kora ota az apukája neveli.volt egy elhelyezési perünk,és én ott aláirtam a papirt miszerint ö legyen a gyámja,és barom!azota nagyon ritkán láthattam a lányomat ellenem nevelik nem engedi látni.van egy élettársa a második gyereket szüli neki.a mostoha anyuka, sok kárdezösködés után,kiderült hogy a lányomnak üti tépi a haját nem mehet ki az udvarra sem.mit tegyek hogy hozzám kerülhessen?találkoztam vele a napokban,nem mer beszélni sem,fél valamitől.kihez forduljak?kérlek segitsetek nagy szükségem van minden kommentre!

2014. márc. 25. 21:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szerintem nem véletlen hogy az apja és egy olyan nő neveli akit ő anyukának tart.... te lemondtál róla!

Kevés nő tud igazi jó anya lenni, de ha te lemondtál róla már ott akkor rossz anya voltál....

Gondolom most bekattant az agyad s eszedbe jutott hogy van egy gyereked... szánalmas vagy

Azt sem hiszem el hogy terrorban tartják a gyereket

2015. jan. 21. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Istenem, itt mindenki hibatlan és ezért jogosult arra, hogy masokat megkovezzen, igaz? Elképeszto... na mindegy.

Nem tudom, hogy allsz anyagilag, de ha nincs pénzed egy NAGYON jo, raffinalt ugyvédre, nem sok esélyed lesz. A lathatasok miatt pedig folyamatosan zaklatni kell a gyamugyet. Es sem lesz konnyu, mert ismeroseim és az ocsém tapasztalatai alapjan, a gyamugyesek (is) utalnak dolgozni és a legkevésbé sem érdeklik oket a gyerekek. de muszaj zaklatni oket, és ha nem teszik a dolgukat, akkor a kozponti gyamhotasagnal kell bejelentést tenni.

A gyamhatosag altal kirendelt pszichologusoktol sajnos nem sokat remélhetsz, azért mindenképpen beszélj a verésrol is a gyamugyon.

2015. jan. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!